Кокосове борошно від ТМ «Еколія» – вишуканий натуральний продукт для приготування корисних страв, збагачених вітамінами. Кокосове борошно допомагає покращити роботу ШКТ та стан здоров’я в цілому, зміцнює імунітет та має антибактеріальні властивості. Добре підходить тим, хто активно займається фізичною роботою та спортсменам.
Виробництво кокосового борошна «Еколія» відбувається при температурі до 40 °С, завдяки чому зберігається максимальна кількість корисних для організму речовин. У продукті майже відсутні вуглеводи: 60% клітковини, 20% білків та всього 4% вуглеводів. Виробництво відповідає вимогам HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) – міжнародно визнаного метода виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів.
Кокосове борошно містить вітаміни А, С, В, D, мікроелементи магній та калій, які добре засвоюються організмом, а також йод, нікель, фосфор, магній, кальцій, жирні кислоти, натуральні олії та антиоксиданти. У борошні з меленої м’якоті кокоса є цінні рослинні волокна (клітковина), які позитивно впливають на травні процеси та стан шлунково-кишкового тракту, також це борошно містить протеїни (білки). У кокосовому борошні немає глютену, тому випічку з нього можна їсти людям із целіакією.
Спосіб використання: для приготування тортів, випічки, хліба, мафінів, печива, коктейлів, соусів.
Склад: м’якоть кокоса (порошок).
Харчова цінність на 100 г: білки – 24 г, жири – 4 г, вуглеводи – 17 г.
Енергетична цінність на 100 г: 200 ккал.
Вага: 1 кг.
Виробник: ТМ «Еколія», Україна.
Немає відгуків про цей товар.
Інгредієнти:
Кардамон (мелений) — 1 щіпка
Масло гхі — 68 г
Кокосове борошно — 32 г
Розпушувач — 8 г
Стевія + еритрол — 43 г
Куряче яйце — 1 шт.
Приготування:
Розігрійте духовку до 175°C.
Змішайте сухі інгредієнти: кокосове борошно, пудру з суміші стевії та еритролу, розпушувач і кардамон.
Додайте масло, перемішайте.
Вбийте яйце й знову добре перемішайте ложкою або міксером.
Формочки злегка змастіть маслом. Наповніть їх на третину висоти.
Випікайте в розігрітій духовці 10–12 хвилин до рум’яності.
Готові пончики охолодіть у формах, потім обережно вийміть.