Псиліум – лушпиння насіння подорожника індійського, джерело харчових волокон для правильної роботи кишечника та зростання корисних бактерій. Головна складова псиліуму (80–85%) – розчинна клітковина, яка діє як ентеросорбент та виводить з організму шлаки та токсини.
Псиліум як харчова добавка широко використовується в програмах корекції ваги, для підтримки здоров'я шлунково-кишкового тракту, а також для зниження рівня цукру і холестерину в крові. Він містить волокно, яке, потрапляючи у шлунок, зменшує апетит, покращує травлення, а також сприяє природному очищенню кишечника, створюючи при цьому сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори.
Дія псиліума ТМ «Здорово»:
відновлює мікрофлору кишечника, запобігає розвитку дисбактеріозу;
покращує моторику кишечника;
усуває прояви підвищеної кислотності шлунка;
знижує рівень холестерину і глюкози в крові;
покриває добову потребу організму в клітковині;
знижує артеріальний тиск;
покращує обмінні процеси;
сприяє схудненню.
Порошок псиліума можна використовувати у випічці замість яєць і як замінник пшеничного борошна для тих, хто дотримується низькокалорійної, низьковуглеводної дієти або просто хоче їсти здорову їжу. Псиліум загущує тісто і надає йому в'язкість.
Спосіб застосування: порошок додають у безглютенові суміші для випічки, а також у традиційну випічку для зниження калорійності. Вживають псиліум з водою, соком та молоком, додають у супи та інші страви.
Застереження при застосуванні: підвищена чутливість до біологічно активних компонентів продукту.
Харчова цінність на 100 г: білки – 6 г, жири – 1,5 г, вуглеводи – 8 г, харчові волокна – 70 г.
Енергетична цінність на 100 г: 209,5 ккал.
Склад: псиліум (лушпиння насіння подорожника). Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів.
Термін придатності: 12 місяців.
Вага: 100 г.
Виробник: Індія.
Немає відгуків про цей товар.