Показати всі категорії
Мигдальне борошно виготовляється з сирого неочищеного мигдалю, воно не містить зайвих домішок, барвників та підсилювачів смаку. Без глютену (клейковини), ідеально підійде веганам, сироїдам та прихильникам правильного харчування. Низький глікемічний індекс дозволяє включити мигдальне борошно до раціону діабетиків. Стане чудовою можливістю урізноманітнити дієтичне меню.
Борошно з мигдалю багате кальцієм, залізом, магнієм, фосфором, цинком, міддю, марганцем та вітамінами групи B, воно сприяє очищенню шлунка та кишківника. Нормалізує роботу серцево-судинної та нервової систем.
Борошно має молочний колір та повітряну текстуру, тонкий запах яскраво не виражений. В процесі приготування тіста та при поєднанні борошна з іншими інгредієнтами випічки з'являється ніжний горіховий аромат.
Спосіб застосування: борошно з мигдалю додають у каші, смузі з овочів та фруктів, коктейлі. Використовують для приготування мигдального молока та різних видів тіста. Корисна добавка до цукерок та десертів, сирників, печива.
Харчова цінність на 100 г: білки – 33,57 г, жири – 20,52 г, вуглеводи – 34,2 г.
Енергетична цінність на 100 г: 491,96 ккал.
Склад: 100% мигдальне борошно.
Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях.
Виробник: Україна.
Немає відгуків про цей товар.