Кокосове борошно не містить клейковини, ідеально підходить для безглютенових дієт і вважається гіпоалергенним продуктом, який допомагає боротися з надмірною вагою, очищає організм від токсинів і шлаків. Кокосове борошно містить в 4 рази більше волокон, ніж соєве. Страви, приготовані з кокосовим борошном, позитивно впливають на травлення і нормалізують обмінні процеси.
Кокосове борошно ТМ «Еколія» виготовляють з натуральної кокосової стружки без використання добавок, барвників і підсилювачів смаку. Має приємний солодкуватий смак і легкий ванільний аромат. Текстура легка, повітряна, борошно не збивається в грудки. Завдяки високому вмісту кокосової олії випічка з таким борошном виходить ніжною і соковитою. Використовують не тільки в кондитерських виробах, а й для приготування гострої локшини, рибних супів, страв з морепродуктів і пікантних соусів (азйська кухня).
Користь кокосового борошна:
підходить для безглютенових дієт, допомагає зменшити калорійність їжі;
містить вітаміни (В, С, Е) і мінерали (кальцій, натрій, калій, фосфор, залізо);
нормалізує артеріальний тиск і рівень цукру в крові;
позитивно впливає на функцію щитоподібної залози;
містить лауринову кислоту, яка має антимікробні, противірусні та протигрибкові властивості;
зміцнює імунну систему.
Застосування:
підходить для випічки (панкейки, печиво, кекси, сирники, запіканки);
входить до складу перших і других страв азійської кухні;
використовується замість панірувальних сухарів при приготуванні м'яса і риби;
застосовується для згущення соусів.
Склад: 100% кокосове борошно.
Харчова цінність на 100 г: білки – 24 г, жири – 4 г, вуглеводи – 17 г.
Енергетична цінність на 100 г: 200 ккал.
Умови зберігання: зберігати в сухому та прохолодному місці при температурі не вище 25 °C і відносній вологості повітря не вище 80%.
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ «Еколія», Україна.
Основні характеристики | ||
Особливості | Без глютену |
Немає відгуків про цей товар.