Сіль Гімалайська рожева Ямуна — це природна, необроблена кристалічна сіль, що сформувалася понад 250 мільйонів років тому. Сьогодні її добувають у чистих гірських районах Гімалаїв, що гарантує її природну чистоту та відсутність сторонніх домішок. Свій характерний рожевий відтінок ця сіль отримала завдяки високому вмісту заліза. До її складу входить понад 84 мінерали та мікроелементи, серед яких: мідь, калій, магній, кальцій, йод, залізо та інші. Усі ці речовини легко засвоюються організмом.
Гімалайську сіль використовують у перших і других стравах, салатах, гарнірах, щоб надати їжі вишуканого смаку та користі.
Користь для організму
Постійне вживання рожевої солі насичує організм необхідними мінералами та мікроелементами
Підтримує імунну систему
Сприяє виведенню токсинів і шлаків
Нормалізує водно-сольовий баланс
Допомагає при болях у суглобах і омолоджує шкіру (ванни)
Ефективна при профілактиці та лікуванні гаймориту (у вигляді розчину)
Сприяє покращенню обміну речовин і виведенню зайвої рідини
Стабілізує роботу нервової системи, допомагає при астмі, алергіях, втомі та безсонні (при вдиханні в соляних кімнатах)
Використання
Гімалайська сіль чудово поєднується з усіма видами продуктів, тому її можна додавати в супи, салати, соуси, підливи, овочеві, м’ясні та рибні страви, а також у каші. Її використовують при засолюванні та для приготування маринадів.
Виробник: Ямуна, Україна
Немає відгуків про цей товар.