Оливки – невід'ємна складова середземноморської кухні, у Греції без них не обходиться жодне застілля. Маслини та оливки – це чудова компанія вину, сиру, хлібу, вони входять до складу різних страв та соусів, ними прикрашають коктейлі та закуски. Грецькі оливки вважаються одними з найкращих: ідеальні умови визрівання (м'який клімат, родючий ґрунт, морське повітря) дозволяють плодам накопичувати максимум вітамінів та мікроелементів.
Одним з лідерів постачання в Україну грецьких маслин та оливок найвищої якості є компанія «Грецький продукт» – ТМ Greek Product, яка пропонує гурманам на вибір найкращі сорти Каламата, Халкідікі та Амфісса. Чорні та зелені. В'ялені, мариновані або в олії. Без барвників та консервантів – лише натуральний продукт з Греції.
Оливки зелені з кісточкою сорту Халкідіки (малосольні, бочкові) – великі, овальної форми з загостреним кінчиком, мають соковиту і пружну м'якоть з маленькою кісточкою, що легко видаляється. Вирощують оливки сорту Halkidiki на півострові Халкідікі у північній Греції. Великий розмір плодів дозволяє використовувати різні наповнювачі для фарширування: паприку, перець чилі, цибулю, часник, каперси, корнішони, сир Фета, мигдаль та багато іншого.
Склад: добірні оливки бочкові Халкідіки (Halkidiki) з кісточкою, сіль, вода.
Харчова цінність на 100 г: білки – 1,29 г, жири – 18,8 г, вуглеводи – 5,1 г.
Енергетична цінність на 100 г: 182 ккал.
Вага: 100 г.
Виробник: ТМ Greek Product, Греція.
Немає відгуків про цей товар.