0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Натуральний тростинний цукор Gur Mahadev (Індія) 100 г

49 грн.
  • 12
  • Виробник:  Gur Mahadev
  • Артикул: 000008755
Наявність: На складi
49 грн.

Тростинний цукор нерафінований Gur Mahadev (Індія) отримують шляхом кристалізації соку цукрової тростини. Відмінність натурального коричневого цукру від бурякового білого незаперечна: тростинний цукор проходить мінімум обробки різними хімічними «відбілюючими» засобами і є більш натуральним та екологічним продуктом.

Енергетичні якості продукту з соку тростини аналогічні буряковому, але до складу його входять унікальні речовини – меляса та патока, що надають продукту красивого насиченого кольору та неповторного карамельного смаку. Меляса та патока є джерелом вітамінів групи В, мінеральних речовин та елементів – кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку.

Користь тростинного цукру:

  • допомагає регулювати обмін речовин;

  • зміцнює кісткові та суглобові тканини;

  • стабілізує роботу кровоносної та нервової систем;

  • нормалізує роботу шлунка.

Застосування:

  1. Коричневий тростинний цукор дозволений для харчування в умовах тренувального режиму, завдяки великій кількості корисних якостей та відсутності алергічних реакцій. Тростинний цукор можна віднести до повільних вуглеводів, які насичують організм енергією та не викликають появу зайвої ваги.

  2. Тростинний коричневий цукор можна застосовувати і як компонент рецептів краси. Він є одним з основних компонентів скрабів для тіла та обличчя, для підтяжки шкіри, її живлення та зволоження.

  3. Використовується в кулінарії, надає стравам більш насиченого смаку та аромату. Тростинний цукор традиційно додають у чай, каву та коктейлі, у молочну продукцію, салати та соуси, у випічку та десерти.

Склад: 100% тростинний цукор.

Харчова цінність на 100 г: білки – 1,09 г, жири – 0,1 г, вуглеводи – 57,21 г.

Енергетична цінність на 100 г: 357 ккал.

Вага: 100 г.

Виробник: Gur, Індія.

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися