0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Борошно пшеничне Зелений Млин жорнове тонкого помелу 2 кг

89 грн.
Наявність: На складi
89 грн.

Сучасна технологія виготовлення борошна полягає у подрібненні зерна на вальцьовому верстаті: зволожене зерно потрапляє на металеві циліндри, де ламається, дробиться та окиснюється. Процес відбувається на дуже високих швидкостях, у результаті чого борошно піддається ще й термічному впливу та втрачає більшість корисних речовин.

Помел на жорнах – це принципово інший підхід, у якому головне якість, а не швидкість. Сухе зерно перетирається на жорнах з натурального каменю, зберігаючи при цьому свою структуру. Тому жорновий помел покращує хлібопекарські властивості борошна, чого неможливо досягти при вальцевому помелі. Борошно, перетерте на кам'яних жорнах, відрізняється високою якістю та зберігає свій природний смак. 

В українській компанії «Зелений млин» відмовились від використання синтетичних інгредієнтів та зробили акцент на природній якості зерна, від якої безпосередньо залежить якість борошна.

Борошно пшеничне жернове тонкого помелу ТМ «Зелений млин» ідеально підходить для виготовлення як хлібопекарської продукції, так і кондитерських виробів, а також вареників та млинців. 

При виробництві цього виду борошна, на відміну від борошна грубого помелу, зазор між кам’яними жорнами встановлюється менше, а сито ставиться з більш дрібними комірками. Через це сито не проходять найбільші частки висівок. Проте готове борошно має більш дрібну фракцію, приємний світло-кремовий колір та яскраво виражений злаковий аромат. По фактурі наближається до 1 сорту.

Пшеничне борошно тонкого помелу має високий показник клейковини, тому тісто з нього виходить дуже еластичним та зручним в роботі. Може застосовуватися з іншими видами борошна для поліпшення хлібопекарських властивостей тіста у різних співвідношеннях.

Склад: борошно пшеничне жорнового помелу (містить глютен).

Харчова цінність на 100 г: білки – 15,6 г, жири – 1,3 г, вуглеводи – 71 г.

Енергетична цінність на 100 г: 295,4 ккал.

Термін придатності: 12 місяців від дати виробництва.

Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих та вентильованих приміщеннях без сторонніх запахів і карантинних шкідників з відносною вологістю повітря не більше ніж 75% та при температурі не вище ніж 20 °C.

Маса: 2 кг.

Виробник: ТМ «Зелений млин», Україна.

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися