Показати всі категорії
Мигдальні горіхи – джерело корисних жирів, білка та вітамінів
Мигдальні горіхи – це не лише смачний перекус, а й справжнє джерело корисних речовин. Вони багаті на марганець, магній, фосфор і кальцій, які зміцнюють кістки та підтримують здоров’я суглобів. Вітамін В6 покращує роботу мозку, а також позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів.
Мигдаль ідеально підходить людям, які не переносять лактозу, оскільки чудово компенсує дефіцит кальцію в організмі.
Мигдаль можна вживати в сирому або підсмаженому вигляді. Також з нього готують:
Енергетична цінність на 100 г: 640 ккал
Б/Ж/В: 18,6 г / 54,2 г / 16,9 г
Країна походження: США
Немає відгуків про цей товар.