0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Локшина Удон (без глютену) "Світові традиції" 300 г

79 грн.
Наявність: Немає в наявності
79 грн.

Локшина удон – одна з найпопулярніших страв в японській кухні. Довгі плоскі смужки тіста виготовляють з різних видів борошна без додавання яєць. Використовують як інгредієнт супів і для приготування окремих страв з різними соусами. 

Локшина удон від ТМ «Світові традиції» містить три види борошна: рисове, гречане та кукурудзяне. У цих макаронних виробах відсутні глютен, барвники та консерванти. Без ГМО.

Гречане борошно є джерелом вітаміну B1 (тіаміну), який потрібен для  здоров’я та нормальної роботи нервової системи. Рекомендується при безсонні, важкій розумовій роботі. 

Рисове борошно через відсутність глютену популярне серед прихильників здорового харчування та у людей з глютеновою непереносимістю. Локшина з цієї крупи легко засвоюється і підходить людям похилого віку та дітям. 

Кукурудзяне борошно містить багато важливих мікроелементів (магній, залізо, кальцій, калій, фосфор) та вітамінів (E, A, PP, деякі вітаміни групи B), а також необхідні для правильної роботи організму амінокислоти.

Спосіб приготування: у киплячу підсолену воду опустити локшину (на 1 літр води – 100 грам локшини), перемішати та варити 5–8 хвилин. Готову локшину процідити і промити холодною водою.

Поживна цінність на 100 г: білки – 7,5 г, жири – 0,2 г, вуглеводи – 12,9 г.

Енергетична цінність на 100 г: 298 ккал.

Склад: рисове борошно, гречане борошно, кукурудзяне борошно, вода питна.

Вага: 300 г.

Виробник: ТМ «Світові традиції», Україна. 

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися