Локшина удон – одна з найпопулярніших страв в японській кухні. Довгі плоскі смужки тіста виготовляють з різних видів борошна без додавання яєць. Використовують як інгредієнт супів і для приготування окремих страв з різними соусами.
Локшина удон від ТМ «Світові традиції» містить три види борошна: рисове, гречане та кукурудзяне. У цих макаронних виробах відсутні глютен, барвники та консерванти. Без ГМО.
Гречане борошно є джерелом вітаміну B1 (тіаміну), який потрібен для здоров’я та нормальної роботи нервової системи. Рекомендується при безсонні, важкій розумовій роботі.
Рисове борошно через відсутність глютену популярне серед прихильників здорового харчування та у людей з глютеновою непереносимістю. Локшина з цієї крупи легко засвоюється і підходить людям похилого віку та дітям.
Кукурудзяне борошно містить багато важливих мікроелементів (магній, залізо, кальцій, калій, фосфор) та вітамінів (E, A, PP, деякі вітаміни групи B), а також необхідні для правильної роботи організму амінокислоти.
Спосіб приготування: у киплячу підсолену воду опустити локшину (на 1 літр води – 100 грам локшини), перемішати та варити 5–8 хвилин. Готову локшину процідити і промити холодною водою.
Поживна цінність на 100 г: білки – 7,5 г, жири – 0,2 г, вуглеводи – 12,9 г.
Енергетична цінність на 100 г: 298 ккал.
Склад: рисове борошно, гречане борошно, кукурудзяне борошно, вода питна.
Вага: 300 г.
Виробник: ТМ «Світові традиції», Україна.
Немає відгуків про цей товар.