Локшина рисова з рожевою сочевицею – смачна та корисна страва, яка насичує без відчуття важкості у шлунку, надає енергії та позитивно впливає на стан здоров’я в цілому. Через відсутність глютену рисова локшина популярна серед прихильників здорового харчування та у людей з глютеновою непереносимістю.
Клітковина в рисі відсутня, тому локшина з цієї крупи легко засвоюється і підходить людям похилого віку та дітям. Дієтологи рекомендують споживати вироби з рисового борошна, адже вони містять багато потрібних організму вітамінів, мікроелементів та мінералів. Відсутність в рисі клейковини дозволяє вживати рисову локшину алергікам та тим, хто страждає на травні розлади.
Рожева сочевиця збагачує рисову локшину корисними елементами та дозволяє урізноманітнити повсякденний раціон. Кольорові гарніри та ароматні супи з рисовою локшиною з рожевою сочевицею неодмінно сподобаються дітям.
Рисове борошно містить:
вітаміни групи В (ніацин, тіамін і рибофлавін), які беруть участь в обміні речовин і сприяють зміцненню нервової системи;
вітамін Е, який має антиоксидантні властивості, покращує клітинне живлення, зміцнює судинні стінки і запобігає тромбоутворенню;
мінерали (марганець, калій, залізо, кальцій, фосфор, селен, калій і цинк);
складні вуглеводи забезпечують м’язові тканини організму припливом необхідної енергії;
8 амінокислот, без яких не можливе повноцінне функціонування головного мозку і створення нових клітин;
незначну кількість солі і тому добре підходить людям із захворюваннями нирок, серця і судин.
Спосіб приготування: у киплячу солону воду опустити локшину (на 1 літр води – 100 грам локшини), перемішати та варити 5–8 хвилин. Готову локшину процідити і промити холодною водою.
Поживна цінність на 100 г: білки – 10,5 г, жири – 3,3 г, вуглеводи – 82 г.
Енергетична цінність на 100 г: 330 ккал.
Склад: рисове борошно, борошно рожевої сочевиці, вода питна.
Вага: 300 г.
Виробник: ТМ «Світові традиції», Україна.
Немає відгуків про цей товар.