Локшина рисова овочева – смачна та корисна страва, яка насичує без відчуття важкості у шлунку, надає енергії та позитивно впливає на стан здоров’я в цілому. Через відсутність глютену рисова локшина популярна серед прихильників здорового харчування та у людей з глютеновою непереносимістю.
Клітковина в рисі відсутня, тому локшина з цієї крупи легко засвоюється і підходить людям похилого віку та дітям. Дієтологи рекомендують споживати вироби з рисового борошна, адже вони містять багато потрібних організму вітамінів, мікроелементів та мінералів. Відсутність в рисі клейковини дозволяє вживати рисову локшину алергікам та тим, хто страждає на травні розлади.
Натуральні сушені овочі (гарбуз, буряк, морква, селера і томати) збагачують рисову локшину корисними елементами та дозволяють урізноманітнити повсякденний раціон. Кольорові гарніри та ароматні супи з овочевою рисовою локшиною неодмінно сподобаються дітям.
Рисове борошно містить:
вітаміни групи В (ніацин, тіамін і рибофлавін), які беруть участь в обміні речовин і сприяють зміцненню нервової системи;
вітамін Е, який має антиоксидантні властивості, покращує клітинне живлення, зміцнює судинні стінки і запобігає тромбоутворенню;
мінерали (марганець, калій, залізо, кальцій, фосфор, селен, калій і цинк);
складні вуглеводи забезпечують м’язові тканини організму припливом необхідної енергії;
8 амінокислот, без яких не можливе повноцінне функціонування головного мозку і створення нових клітин;
незначну кількість солі і тому добре підходить людям із захворюваннями нирок, серця і судин.
Спосіб приготування: у киплячу солону воду опустити локшину (на 1 літр води – 100 грам локшини), перемішати та варити 5–8 хвилин. Готову локшину процідити і промити холодною водою.
Поживна цінність на 100 г: білки – 7,5 г, жири – 0,2 г, вуглеводи – 23,9 г.
Енергетична цінність на 100 г: 298 ккал.
Склад: рисове борошно, сушені томати, морква, буряк, гарбуз, петрушка, сельдерей, вода питна.
Вага: 300 г.
Виробник: ТМ «Світові традиції», Україна.
Немає відгуків про цей товар.