0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Кокосовий цукор Здорово 500 г

249 грн.
  • Немає в наявності
  • Артикул: 000009759
Наявність: Немає в наявності
249 грн.

Кокосовий цукор – корисний замінник білого кристалічного цукру, натуральний підсолоджувач на сонові соку кокосової пальми. Готують кокосовий цукор шляхом випарювання сиропу за мінімальної температури, зберігаючи таким чином всі корисні речовини. Смак кокосового цукру нагадує коричневий тростинний цукор та має легкий карамельний відтінок.

Користь кокосового цукру:

  • калорійність кокосового цукру нижче ніж у білого або коричневого кристалічного цукру;
  • завдяки інуліну кокосовий цукор засвоюється організмом повільно, надовго зберігаючи почуття насичення;
  • амінокислоти сприяють кращому росту м'язів, загоєнню ран;
  • вітамін B8 (інозитол) знижує тривожність і зміцнює нервову систему;
  • має низький глікемічний індекс, підтримує рівень глюкози та холестерину в нормі;
  • мінеральні солі заліза в легкозасвоюваній для організму формі служать профілактикою анемії. 

Спосіб застосування: кокосовий цукор має витончений карамельний присмак, завдяки чому він чудово розкриває смак кави та кондитерських виробів. Кокосовий цукор має середній глікемічний індекс (35), тому є більш здоровою альтернативою буряковому та тростинному цукрам.

Застереження при застосуванні: цукровий діабет, індивідуальна чутливість.

Поживна цінність на 100 г продукту: білки – 1,1 г, жири – 0,4 г, вуглеводи – 93,4 г, клітковина – 1,9 г.

Калорійність на 100 г продукту: 380 ккал. 

Вітаміни та мінеральні речовини у 100 г: вітамін С – 1,4 мг, калій – 939 мг, натрій – 50 мг, кальцій – 341 мг, залізо – 41 мг. В 100 г кокосового цукру міститься 46% добової норми калію, 34% кальцію.

Склад: цукор кокосової пальми. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок, глютен, ГМО.

Вага: 500 г.

Виробник: ТМ «Здорово», Україна (країна походження – Індонезія). 

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися