0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Кокосове молоко сухе жирність 64% Індонезія преміум-якість 100 г (на вагу)

120 грн.
  • 63
  • Артикул: 000007043
Наявність: На складi
120 грн.
Потрібна консультація?
Потрібна консультація?

📞 Консультація та замовлення:
050 390 44 55
💬 Замовити в Telegram: Greenbag.ua

Кокосове молоко сухе жирність 64%

Кокосове молоко сухе жирність 64% Індонезія преміум-якість - натуральний екологічно чистий продукт, що стане заміною коров'ячого або козячого молока. Приємний смак здатний стати доповненням для кави та її замінників. 

Переваги

  • Склад повністю натуральний. У кокосовому молоці немає барвників, ароматизаторів і консервантів. Мальтодекстрин має рослинне походження. Зазвичай його добувають із кукурудзи, картоплі або рису). Невисокий відсоток речовини здатний стабілізувати структуру продукту і збільшити його термін зберігання. 
  • Висока жирність сухого молока здатна подарувати насичений смак. 64% - це відсоток, який близький за смаком до вершків, тому в складі напоїв він має кремову консистенцію. 
  • Це ідеальний варіант безлактозного молока для тих, хто має алергію на цей білок. 
  • У складі кокоса безліч корисних властивостей, включно з вітамінами, мінералами, жирами. Вони сприяють зміцненню імунітету в цілому, поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту. 
  • Форма порошку збільшує термін зберігання продукту. 

Способи вживання

  • Для приготування кокосового молока розведіть 2-3 чайні ложки порошку в 200 мл теплої води. Потрібно ретельно розмішати. Іноді може знадобитися міні блендер. 
  • Для приготування лате і капучино, смузі та коктейлів. 
  • Підходить для приготування кремів, соусів, супів, випічки та азіатських страв.
  • Як основа для десертів. Використовується в рецептах морозива, пудингів і кокосових цукерок.

Склад: кокосове молоко сухе 97%, мальтодекстрин 3%.

Виробник: Індонезія

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.


Куряче каррі з цукіні та броколі

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 500 г

  • Соєвий соус – 3 ст. л., крохмаль – 2 ст. л., спеції, олія – 4 ст. л.

  • Броколі – ½ шт., цукіні – ½ шт., морква, червоний перець, гриби – 5 шт.

  • Часник – 3 зубчики, свіжий імбир

  • Сухе кокосове молоко – 100 г

  • Паста каррі – 2 ст. л., куркума – ½ ч. л., кунжутна олія – 1 ст. л.

Приготування:

  1. Замаринуйте курку (соєвий соус, крохмаль, спеції, олія) на 30 хвилин.

  2. Обсмажте курку та відкладіть.

  3. На оливковій олії підсмажте часник та імбир, додайте овочі й готуйте 5–6 хвилин.

  4. Приготуйте кокосове молоко (порошок + вода 1:3). Змішайте його з пастою каррі, куркумою, кунжутною олією та 300 мл води, проваріть 5 хвилин.

  5. Додайте курку назад і тушкуйте ще 5 хвилин.

Ви дивилися