Паста з м'якоті кокосового горіха – 100% натуральний продукт, який не містить барвників, консервантів, ГМО та виготовлений з екологічно чистої сировини. Не піддається термічній обробці, завдяки чому зберігає весь комплекс вітамінів (В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, Н, РР) та мінералів (калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь, марганець, залізо , йод, фосфор і натрій), що містяться у свіжому кокосі
Кокосова паста нагадує кокосове молоко, але містить набагато менше води: густа, має щільну текстуру, легку маслянисту консистенцію та яскравий кокосовий смак. Кокосова паста, як порівняти з кокосовим молоком, на 24% складається з олії. Розчиняється у воді.
Користь кокосової пасти:
Кокосова паста дуже популярна в азійській кухні: вона є основою різних соусів, використовується як жир або кокосова олія, ідеальна у складі домашнього карі.
Кокосову пасту можна використовувати для приготування морозива, йогурту або шоколаду. Кокосову пасту можна змішувати з водою: залежно від її кількості ми можемо отримати кокосовий крем, кокосове молочко, а також кокосові вершки.
Перед використанням кокосову пасту слід перемішати. Банка з пастою може зберігатися при кімнатній температурі, але після відкриття повинна зберігатися в холодильнику.
Склад: кокосовий горіх 100%.
Енергетична цінність: 704 ккал.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному темному місці не більше ніж 6 місяців з моменту виготовлення (дата виготовлення вказана на етикетці).
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ «Еколія», Україна.
Немає відгуків про цей товар.