Клітковина з насіння гарбуза – це рослинна натуральна харчова добавка, виготовлена з мелених ядер гарбуза. Натуральний сорбент, який очищає організм від шлаків, токсинів і канцерогенів. Є джерелом харчових волокон, дефіцит яких призводить до дисбактеріозу кишечника і порушенням в роботі шлунково-кишкового тракту.
Клітковина насіння гарбуза містить масу поживних речовин, яких організму часто не вистачає. Це біофлавоноїди, білок, макро- і мікроелементи (K, C, P, Zn, K, Ca, Mg, Fe, Mn, Cu, Se, Br, Ni, Cl), водорозчинні вітаміни (E, A, F, C, P, K, групи B).
Користь гарбузової клітковини:
запускає процес схуднення, очищає організм від шлаків;
використовується як антигельмінтний засіб;
стабілізує роботу шлунково-кишкового тракту;
покращує перистальтику кишечника;
чинить проносну дію.
Показання до застосування: цукровий діабет, захворювання печінки і жовчного міхура, алергії, запори, зайва вага, порушення ліпідного обміну, захворювання серцево-судинної системи, хвороби нирок, глистяні інвазії.
Склад: клітковина насіння гарбуза.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість.
Харчова цінність на 100 г: білки – 33 г, жири – 3,4 г, вуглеводи – 23 г.
Енергетична цінність на 100 г: 255 ккал.
Спосіб застосування: по 1–2 ст. ложки на день. Можна додавати до блюд, які не потребують термічної обробки. Запивати достатньою кількістю води.
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ Еколія, Україна.