Кероб медіум (середнього обсмаження) – солодкий 100% порошок ріжкового дерева. Щоб кероб став за смаком і кольором схожий на какао, його обсмажують: чим сильніше обсмаження – тим більш шоколадним та менш солодким стає смак, а колір набуває інтенсивності. Кероб є легким джерелом енергії, а кальцію в ньому втричі більше, ніж у какао-бобах, і він ефективно засвоюється із травного тракту.
За калорійністю кероб наближається до какао-бобів, оскільки знижену кількість жиру компенсують вуглеводи його м'якоті. Солодкий на смак кероб схожий на какао-порошок, він не вимагає додаткового додавання цукру чи меду. Невелика зовнішня відмінність кероба і какао у більш світлому відтінку порошку. Кероб легкого обсмажування (лайт) має легку гіркуватість і карамельний аромат.
Користь кероба в тому, що він є безпечним замінником шоколаду з аналогічним смаком та кольором. Присутній у шоколаді кофеїн може занадто збуджувати та викликати нервозність, пришвидшення серцебиття. Кероб позбавлений цих недоліків і, водночас, надає кондитерським виробам приємного шоколадного смаку. Не містить психостимулюючих речовин (кофеїну та теоброміну).
Дія:
здатний посилювати вироблення шлункового соку, жовчі та підвищувати апетит;
має слабкі сечогінні властивості, дозволяє боротися з набряками;
знімає симптоми мігрені та гіпертонічного кризу;
нормалізує рівень цукру на крові;
покращує травлення та знижує рівень холестерину в крові;
використовується для лікування діареї у дітей та дорослих;
є профілактикою остеопорозу;
виводить шлаки, нормалізує обмін речовин.
Застосування: використовують у виробництві тортів, кексів, пудингів, пирогів та іншої солодкої випічки, як один зі складових компонентів гарячих та холодних напоїв, у тому числі лікерів.
Склад: 100% плоди кероба мелені середнього обсмаження.
Вага: 300 г.
Виробник: Іспанія.
Немає відгуків про цей товар.