Фундучна паста GREEN LANE містить тільки запечені лісові горіхи, ретельно змелені на сучасному млині. Ніжна кремоподібна паста має насичений горіховий смак та буде відмінним доповненням до будь-якого раціону. В фундучній пасті немає цукру та жодного штучного інгредієнта.
Фундук – це натуральне джерело багатьох цінних вітамінів та мікроелементи, а також аналогічний м'ясному рослинний білок. Саме тому лісовий горіх рекомендують вегетаріанцям та спортсменам. Фундук відомий своєю здатністю підвищувати гемоглобін та допомагати при виснаженні. Містить невелику кількість вуглеводів і сподобається тим, хто веде боротьбу із зайвою вагою.
Користь та переваги:
вишуканий смак випеченого фундука;
неповторна ніжність і кремовість через використання сучасного млина для подрібнення горіхів;
натуральність – у пасті немає цукру, пальмової олії чи інших олій, підсилювачів смаку, консервантів;
чудове джерело рослинного протеїну – 25 г протеїну на 100 г продукту. Саме стільки білку міститься в фундучній пасті й це більше, ніж у більшості видів м'яса, риби та морепродуктів;
у фундучній пасті немає неприємного присмаку чи гіркуватості, як і немає цукру, консервантів, пальмової олії, покращувачів смаку чи ароматизаторів.
Як вживати фундучну пасту:
як окрему страву;
з хлібом, хлібцями, крекерами, тостами, печивом;
як доповнення до каш, мюслі та граноли;
з млинцями, оладками, сирниками та панкейками;
як топінг до фруктових салатів, морозива, домашнього сиру;
як основу для начинок, кремів;
у складі печива, цукерок та інших кондитерських виробів;