Фунчоза кукурузная, 250 г
- 69 грн.
-
- В наявності - Залишилося тільки 0 шт.
Фунчоза кукурудзяна – це тонка локшина, виготовлена з кукурудзяного борошна та води. Такий простий рецепт та відсутність шкідливих домішок робить фунчозу універсальною дієтичною стравою, яка підійде всім – і дорослим, і дітям. Завдяки відсутності у складі кукурудзяної локшини клейковини її можуть додати у своє меню ті, хто дотримується безглютенової дієти.
Кукурудзяна фунчоза підходить як для приготування класичних страв з пасти, так і для азійської кухні (супів, салатів, WOK), а також страв дитячої кухні.
Кукурудзяні макарони багаті бета-каротином, мінералами (кальцій, залізо, калій, фосфор, магній) та вітамінами Е, РР, А, групи В.
Користь кукурудзяної фунчози:
нормалізує метаболізм, покращує роботу шлунково-кишкового тракту;
дієтичний продукт, без глютену, не сприяє набору маси тіла;
знижує тиск, зміцнює серцево-судинну систему;
зміцнює зубну емаль;
є джерелом мінералів та вітамінів.
Важливо! Кукурудзяна локшина не рекомендована при виразкових захворюваннях, підвищеному згортанні крові, а також при анорексії та порушенні апетиту.
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду покласти кукурудзяну фунчозу (100 г локшини – на 1 л води) і варити на повільному вогні 3–4 хвилини або покласти локшину в окріп на 8 хвилин (не варити). Потім акуратно злити воду або висипати готові макарони на друшляк.
Склад: кукурудзяна крупа, вода питна.
Харчова цінність на 100 г: білки – 6,9 г, жири – 0,2 г, вуглеводи – 80,1 г.
Енергетична цінність на 100 г: 349,53 ккал.
Умови та термін зберігання: 12 місяців у сухому місці за температури не вище ніж 30 °C та відносній вологості не більше ніж 70%.
Вага: 250 г.
Виробник: TM Viand, Україна.
Як купити? - Просто натисніть кнопку купити і оформите замовлення, наші менеджери відразу ж з Вами зв'яжуться.