Показати всі категорії
Неактивні дріжджі – високобілковий веганський продукт, смак якого нагадує сир Пармезан. Використовується як приправа для збагачення смаку страв.
Неактивні дріжджі отримують шляхом натурального бродіння, промивання, очищення, пастеризації, сушіння в обертових сушильних барабанах. На відміну від пивних та інших видів дріжджів цей продукт поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту.
Переваги неактивних дріжджів:
Спосіб застосування: дріжджі неактивні мають природний солонуватий присмак, їми рекомендують посипати макарони, піцу, бутерброди, картопляне пюре, попкорн, додавати в соуси, густі супи та салати.
Протипоказання: не вживати людям з дріжджовою чутливістю, алергією і ризиком розвитку подагри.
Склад: 100% неактивні дріжджові пластівці (Saccharomyces cerevisiae).
Харчова цінність на 100 г: білки – 45 г, жири – 5 г, вуглеводи – 27,5 г.
Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал.
Вага: 100 г.
Виробник: Fruity Yummy, Україна (сировина – Франція).
Немає відгуків про цей товар.