Рожевий винний оцет «Адамівка» – це чудовий натуральний продукт, що став незамінним у світі сучасної кулінарії. Для його виробництва використовуються найкращі сорти винограду, які зброджується в вино, а потім перетворюється на оцет.
Виноградний оцет не пастеризується та не піддається фільтрації, що забезпечує максимальний рівень корисних речовин в його складі. Рожевий винний оцет «Адамівка» виготовлений за традиційною орлеанською технологією і витримується в спеціальних діжках протягом 2 років, для отримання найкращого смаку та аромату.
Винний оцет «Адамівка» містить високий рівень вітамінів, мікроелементів та антиоксидантів, які покращують роботу серцево-судинної системи, зміцнюють імунітет та уповільнюють процеси старіння в організмі.
Виноградний оцет від українського виробника має приємний смак, чудовий аромат та красивий колір та ідеально підходить для приготування різноманітних маринадів, консервацій, соусів та для заправки салатів.
Корисні властивості виноградного оцту «Адамівка»:
підтримує роботу серцево-судинної системи;
стимулює мозкову діяльність;
виводить токсини і шлаки;
покращує травні процеси;
нормалізує обмін речовин;
регулює рівень холестерину;
підвищує рівень гемоглобіну;
покращує еластичність стінок судин;
зміцнює волосся і нігті;
підвищує рівень кислотності в шлунку;
покращує апетит.
Використання виноградного оцту «Адамівка» в косметології:
ополіскування волосся – локони будуть міцними, блискучими, шовковистими;
компреси і вмивання обличчя – розгладжують зморшки, вирівнюють тон шкіри, позбавляють веснянок та пігментних плям;
ванночки для ніг – прибирають мозолі і натоптиші.
Спробуйте яблучний оцет «Адамівка» в кулінарії:
як добавку до овочевих та м'ясних страв;
як приправу для птиці, риби та морепродуктів;
для приготування соусів, маринадів, заправок для салатів.
Склад: оцет виноградний.
Об'єм: 500 мл.
Виробник: ТМ «Адамівка», Україна.
Немає відгуків про цей товар.