Показати всі категорії
Тофу класичний створено на основі сої з урахуванням потреб вегетаріанців та прихильників здорового харчування та є чудовою альтернативою сиру та м'яса. Використовується у сирому, смаженому або тушкованому вигляді для приготування різноманітних страв. Продукт не містить тваринних білків, яєць, лактози, пальмової олії та ГМО.
Натуральний тофу має ніжний та м'який смак з відтінками сиру та горіхів. Його м'яка та щільна текстура нагадує м'який сир або бринзу. Готовий до споживання й без будь-якої обробки. Тофу ідеально підходить для веганського омлету, його можна додавати до салатів та тушкованих овочів, порізавши на шматочки. Його можна смажити на грилі або запікати в духовці.
Прихильники здорового харчування високо цінують тофу за його низьку калорійність – всього 100,5 ккал на 100 г продукту, що значно менше, ніж у звичайного сиру.
Користь та переваги:
Склад: соя, вода, хлорид кальцію.
Харчова цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність: 161 ккал
Білки: 16 г
Жири: 10 г, з них насичені: 0,7 г
Вуглеводи: 1,7 г, з них цукри: 0,5 г
Вага: 350 г.
Виробник: ТМ «Грін Го», Україна.
Немає відгуків про цей товар.
8 шматочків білого хліба
150 г соєвого сиру тофу
Ікра лосося
1 шт. авокадо або свіжого огірка
2 шт. яєць
Соєвий соус
Сіль
Чорний перець
Зелена цибуля
Кунжут
1. На сковороді з оливковою олією обсмажуємо кубики тофу до золотистості. Нарізаємо слайсами зелену цибулю, огірок і/або авокадо. Скибочки свіжого хліба змащуємо ікрою. Викладаємо слайси огірка.
2. У мисочці збиваємо яйця зі спеціями. Виливаємо суміш на сковороду з тофу. Додаємо трохи соєвого соусу. Коли яйця приготуються наполовину, дерев’яною лопаткою ділимо їх на грудочки, поступово змішуючи з тофу. Смажимо до повної готовності. Охолоджуємо.
3. Викладаємо скрамбл з тофу на бутерброди. Присипаємо зеленою цибулею і кунжутом.
Смачного!
*Промокод прийде на вказану при реєстрації пошту
ВІТАЛЬНИЙ БОНУС