Показати всі категорії
Сіль Індійська чорна є різновидом кам'яної солі та видобувається у передгір'ях Гімалаїв та на Деканському плоскогір'ї Індії. Вона служить не тільки чудовим замінником звичайної кухонної солі, але й має певні переваги: пікантний запах, незвичайний смак (невеликий яєчний присмак), багата на йод, калій, залізо та інші мікроелементи. Чорна сіль менш солона, ніж звичайна кухонна і корисніша.
Індійську сіль додають у перші та другі страви, салати та гарніри для надання вишуканого смаку та користі.
Користь для організму:
Використання: чорна індійська сіль ідеально поєднується абсолютно з усіма продуктами. Тому її можна додавати в супи, гарніри, соуси, вінегрет, олів'є (особливо), овочеві паштети. Можна її також використовувати для приготування маринаду і соусів.
Виробник: Україна
Немає відгуків про цей товар.