Протеїн гарбузовий ТМ «Здорово» – це знежирене мелене гарбузове насіння. Він на 66% складається з білка та містить 18 амінокислот, серед яких домінують аргінін, ліцин, ізолейцин та валін. Завдяки наявності у складі глютамінової кислоти та триптофану гарбузовий протеїн підтримує мозок та нервову систему у здоровому стані, допомагає подолати наслідки стресу. Протеїн з насіння гарбуза сприяє очищенню від шлаків, токсинів та насиченню організму вітамінами А, групи В, С, Е, К та мінералами – фосфором, магнієм та калієм.
Гарбузовий протеїн сприяє зниженню рівня глюкози в крові, допомагає наростити м'язову масу, врегулювати вагу, покращити апетит та підвищити загальний тонус організму.
Протеїн із насіння гарбуза – це рослинний «енергетик» та цінне джерело білка:
для вегетаріанців, які не вживають молочних продуктів;
для людей з алергією на молоко та молочні продукти (казеїн, сироватковий білок, лактозу);
для тих, хто дотримується посту;
для спортсменів (сприяє відновленню м'язів, забезпечує енергією до та після тренувань);
для всіх, хто дбає про своє здоров'я.
Спосіб застосування: борошно з насіння гарбуза додають у безглютенові суміші для випікання, до соусів, каш та супів. Протеїн із насіння гарбуза – популярний інгредієнт для приготування спортивних коктейлів, смузі та інших напоїв.
Застереження при застосуванні: підвищена чутливість до біологічно активних компонентів продукту.
Харчова цінність 100 г: білки – 43,18 г, жири – 29,35 г, вуглеводи – 15,28 г, харчові волокна – 8,57 г.
Енергетична цінність на 100 г: 494,17 ккал.
Склад: протеїн (борошно) з насіння гарбуза голонасінного. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів.
Термін придатності: 12 місяців.
Вага: 250 г.
Виробник: Здорово™, Україна.
Немає відгуків про цей товар.