Перемелене насіння розторопші є ефективним рослинним гепатопротектором, покращує регенеративні здатності печінки, захищає від впливу токсинів, збільшує природне вироблення жовчі. Але користь розторопші на цьому не закінчується – рослина чинить комплексну дію на організм і має протизапальні, антиоксидантні, імуномодулюючі та противірусні властивості.
Насіння розторопші містить вітаміни групи В, А, D, Е, К, С, мікро- і макроелементи – кальцій, ванадій, натрій, магній, хром, бор, цинк; амінокислоти; флавоноїди; ферменти; антиоксиданти. Основною активною речовиною є силимарин – комплекс флавоноїдів з антиоксидантними властивостями, який бореться з впливом вільних радикалів.
Користь меленого насіння розторопші:
запобігає вірусним захворюванням;
має гепатопротекторну і жовчогінну дію;
захищає клітини печінки, виводить токсини;
покращує регенеративні властивості тканин;
покращує травлення та обмін речовин;
покращує імунітет.
Показання до застосування: варикозне розширення вен, поліартрит, жовчнокам'яна хвороба, дистрофія печінки, отруєння, в тому числі алкогольні, цукровий діабет, наслідки променевої та хіміотерапії.
Протипоказання: діти до 3 років; індивідуальна непереносимість; вагітність, період лактації.
Склад: насіння розторопші.
Харчова цінність на 100 г: білки – 24 г, жири – 2,2 г, вуглеводи – 52,5 г.
Енергетична цінність на 100 г: 326 ккал.
Спосіб застосування: дітям з 3 років по 0,5 ч. ложки (1,25 г) 2 рази на день під час приймання їжі; дорослим по 1 ст. ложці (3г) 2–3 рази на день за 30 хвилин до приймання їжі, запиваючи водою.
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ Еколія, Україна.
Немає відгуків про цей товар.