0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Бджолиний хліб (перга) Апіпродукт 35 г

175 грн.
Наявність: На складi
175 грн.

Лікування та профілактика захворювань за допомогою продуктів бджільництва бере свій початок зі Стародавнього Єгипту, Греції та Китаю. Апітерапія використовує цілющі властивості меду, перги, воску, прополісу, маточного молочка, бджолиної отрути та підмору, воскової молі та трутневого гомогенату. На основі біологічно активних продуктів бджільництва виробляють ефективні лікувальні препарати та профілактичні засоби. «Апіпродукт» – це перша українська компанія, яка поєднала науково-дослідний підхід з віковими традиціями застосування продуктів бджільництва та фітоінгредієнтів.

Бджолиний хліб – це один з найкорисніших продуктів бджільництва, який використовують для нормалізації всіх функцій організму та покращення загального самопочуття, ідеально збалансований комплекс вітамінів, мінералів та амінокислот. Підходить більшості людей та засвоюється організмом на 100%.

Перга (бджолиний хліб) – головний білковий корм бджіл, який вони запасають на зиму. У комірки сот бджоли складають пилок і збагачений особливими ферментами мед: за кілька тижнів медово-пилкова суміш під впливом молочнокислого бродіння поступово перетворюється на «бджолиний хліб» – пергу. А завдяки діяльності молочнокислих бактерій та особливих ферментів шкідлива мікрофлора в перзі не розвивається. Восени перга набуває темно-коричневого кольору, приємного кислуватого запаху і смаку.

Перга містить ліпіди, незамінні амінокислоти (лейцин, ізолейцин, треонін, метіонін, лізин, фенілаланін, триптофан, валін) та протеїн; мікроелементи (мідь, кальцій, магній, фосфор, марганець, хром, калій, залізо, кобальт, цинк, йод), провітамін А, вітаміни: А – ретинол, E – токоферол, С – аскорбінова кислота, D – кальциферол, Р – рибофлавоноїди, РР – нікотинамід, К – філохінон, групи В (тіамін, ціанокобаламін, піридоксин, рибофлавін); фенольні сполуки, фітогормони і гормони, ферменти та молочну кислоту. Застосовується для зміцнення імунітету, покращення роботи ендокринної та нервової системи, а специфічна здатність бджолиного хліба посилювати приплив крові до нижньої частини тіла використовується при лікуванні аденоми передміхурової залози, чоловічого безпліддя та для підвищення потенції. 

Властивості та дія:

  • покращує зір, знімає втому очей, зміцнює пам’ять;

  • рекомендована при серцево-судинних проблемах, підвищує рівень еритроцитів і гемоглобін, знижує ризик виникнення тромбофлебіту;

  • усуває болі в печінці, шлунку і кишечнику;

  • ефективна при порушеннях шлунково-кишкового тракту, позбавляє дисбактеріозу, нормалізує мікрофлору кишечника;

  • підвищує життєвий тонус та потенцію;

  • запобігає розвитку патологій під час вагітності, позбавляє токсикозу, заспокоює;

  • покращує загальне самопочуття, прискорює одужання.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість продуктів бджільництва.

Спосіб застосування: дорослі та діти з 10 років – по 1–2 грами (5–7 гранул) 3 рази на день за 30 хвилин до приймання їжі. Дитяча доза розраховується окремо, але не більше 1 граму одним разом. Розсмоктувати та тримати у роті якнайдовше, не запивати водою. Курс приймання (30 днів) можна повторити за 3 місяці.

Важливо! Перга рідко, але може викликати алергію, тому перед першим прийманням 1 гранулу треба покласти під язик та тримати до повного розчинення. Якщо ознак алергії не виявлено, то можна приймати далі, кожного разу додаючи по 1 гранулі.

Склад: хліб бджолиний (перга).

Маса: 35 г.

Виробник: ТМ «Апіпродукт», Україна.

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися