Паста (урбеч) з насіння кунжуту – 100% натуральний продукт, який не містить барвників, консервантів і виготовлений з екологічно чистої сировини українського виробництва. Без ГМО, не зазнає впливу високих температур.
Кунжутний урбеч готують з насіння рослини сезам (кунжут), вирощеної в екологічно чистих районах України. Насіння сезаму підвищує імунітет, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, очищає організм від шлаків, токсинів і покращує стан шкіри, волосся і нігтів. Кунжут містить натуральний антиоксидант сезамін, жирні кислоти, пектини, вуглеводи, фітостероли, фосфоліпіди, вітаміни (В1, В2, B3, B5, B6, B9, С, Е, F, РР) а також макро- і мікроелементи (калій, кальцій, кобальт, фосфор, цинк, натрій, марганець, магній, залізо і мідь).
Щоб отримати максимальну користь, насіння кунжуту перед вживанням потрібно ретельно подрібнити. Або добре розжувати і запити водою. Але оптимальним варіантом буде введення в раціон вже готової пасти з насіння. Урбеч – це сире насіння, перетерте на кам'яних жорнах до стану в'язкої маси, яка утворюється після виділення зернами власного масла.
Класична сезамова паста, або як її ще називають «тахіні» або «тхіна», є традиційним східним блюдом і її додають до фалафеля, хумуса і соусів.
Користь урбеча з кунжуту:
зміцнює імунітет;
покращує травлення;
нормалізує рівень цукру в крові;
виводить шлаки і токсини;
допомагає збільшити м'язову масу;
запобігає виснаженню організму;
стимулює перистальтику кишечника;
покращує стан шкіри, волосся, нігтів.
Показання до застосування: профілактика атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби і захворювань передміхурової залози; легеневі захворювання, задишка; захворювання шлунково-кишкового тракту, підвищена кислотність; порушення ліпідного обміну, гіпертонія; запальні і дегенеративні захворювання суглобів.
Склад: насіння кунжуту перетерте.
Харчова цінність на 100 г: білки – 19,18 г, жири – 47,73 г, вуглеводи – 12,14 г.
Енергетична цінність: 527 ккал.
Спосіб застосування: для зміцнення імунітету рекомендують приймати вранці по 1 ч. ложці натщесерце. Паста з насіння кунжуту «Еколія» чудово поєднується з кашами, салатами і соусами.
Умови зберігання: зберігати в темному прохолодному місці не більш ніж 6 місяців з моменту виготовлення (дата вказана на етикетці).
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ «Еколія», Україна.
Немає відгуків про цей товар.