Паста з насіння кунжуту з медом (урбеч) – смачне та корисна страва зі Сходу, перетерте жорнами сире насіння кунжуту із додаванням меду. Солодка густа паста має відмінний смак, дає швидке насичення та заряджає енергією. Кунжутний урбеч з медом додають до каш, сиру, йогуртів, смузі, паста чудово поєднується з чаєм, випічкою та десертами.
Паста не містить барвників, консервантів та виготовлена з екологічно чистої сировини українського виробництва. Це 100% натуральний продукт без ГМО, не піддається термічній обробці. Кунжутний урбеч з медом готують з насіння рослини сезам (кунжут індійський), вирощеної в екологічно чистих районах України. Натуральний карпатський мед, унікальний за вмістом вітамінів і макроелементів, перетворює пасту на найсмачніший десерт і посилює її корисні властивості.
Користь урбеча з кунжуту:
Показання до застосування: профілактика атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби та захворювань передміхурової залози; легеневі захворювання, задишка; захворювання шлунково-кишкового тракту, підвищена кислотність; порушення ліпідного обміну, гіпертонія; запальні та дегенеративні захворювання суглобів.
Склад: насіння кунжуту перетерте, мед карпатський.
Спосіб застосування: для зміцнення імунітету рекомендують приймати вранці по 1 ч. ложці натщесерце. Паста з насіння кунжуту з медом «Еколія» чудово поєднується з кашами, молочними продуктами та десертами.
Умови зберігання: зберігати в темному прохолодному місці не більш ніж 6 місяців з моменту виготовлення (дата вказана на етикетці).
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ «Еколія», Україна.
Немає відгуків про цей товар.