Паста (урбеч) з насіння чорного кунжуту – 100% натуральний продукт, який не містить барвників, консервантів і виготовлений з екологічно чистої сировини українського виробництва. Без ГМО, не зазнає впливу високих температур.
Кунжутний урбеч готують з насіння рослини сезам (кунжут), вирощеної в екологічно чистих районах України. Вважається, що чорний кунжут набагато корисніший за білий, тому що насіння не шліфують і залишають чорну оболонку, яка є джерелом основної маси корисних речовин. Насіння сезаму містить вітаміни А, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, К і РР, мінерали калій, магній, цинк, селен, мідь, марганець, залізо, фосфор, натрій, нейромедіатор холін і незамінну амінокислоту триптофан, яка покращує роботу головного мозку і зменшує втому. Чорний кунжут вважається рекордсменом за вмістом кальцію (на 60% більше, ніж в його світлій версії) і стане справжньою знахідкою для тих, хто не переносить лактозу і не може отримувати кальцій з продуктів тваринного походження. Крім профілактики і лікування багатьох захворювань, насіння чорного кунжуту покращує стан шкіри, волосся і загальне самопочуття.
Щоб отримати максимальну користь, насіння чорного кунжуту перед вживанням потрібно ретельно подрібнити. Або добре розжувати і запити водою. Але оптимальним варіантом буде використання в раціоні вже готової пасти з насіння. Урбеч – це сире насіння, перетерте на кам'яних жорнах до стану в'язкої маси, яка утворюється після виділення зернами власного масла.
Користь урбеча з чорного кунжуту:
зміцнює імунітет;
покращує травлення;
підвищує гемоглобін;
виводить шлаки і токсини, покращує стан шкіри;
підвищує стресостійкість, зменшує втому;
запобігає виснаженню організму;
стимулює перистальтику кишечника;
допомагає ефективно зменшити вагу;
є антиоксидантом, нейтралізує активність вільних радикалів;
уповільнює старіння організму.
Показання до застосування: профілактика атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби і захворювань передміхурової залози; легеневі захворювання, задишка; хвороби серця, печінки; захворювання шлунково-кишкового тракту, гастрити, запори, підвищена кислотність; порушення ліпідного обміну, гіпертонія; запальні і дегенеративні захворювання суглобів.
Склад: насіння чорного кунжуту перетерте.
Харчова цінність на 100 г: білки – 19,4 г, жири – 48,4 г, вуглеводи – 12,2 г.
Енергетична цінність: 565 ккал.
Спосіб застосування: для зміцнення імунітету рекомендують приймати вранці по 1 ч. ложці натщесерце. Паста з насіння чорного кунжуту «Еколія» чудово поєднується з кашами, салатами і соусами.
Умови зберігання: зберігати в темному прохолодному місці не більш ніж 6 місяців з моменту виготовлення (дата вказана на етикетці).
Вага: 200 г.
Виробник: ТМ «Еколія», Україна.
Немає відгуків про цей товар.