Голозерний овес – це особливий сорт вівса, у зерен якого відсутня оболонка. Використовується для приготування лікувальних настоїв і відварів, що мають загальнозміцнювальні і очисні властивості. Овес також пророщують для вживання в їжу. Вівсяні проростки нормалізують обмін речовин і очищають кров, покращуючи стан шкіри і продовжуючи молодість.
Овес голозерний органічний ORGANIC COUNTRY вирощений в екологічно чистих районах України без застосування гербіцидів, пестицидів, хімічних добрив і штучних стимуляторів росту.
Користь вівсяних зерен:
нормалізує обмін речовин;
уповільнює процеси старіння;
покращує стан шкіри, волосся і нігтів;
оновлює кров і покращує її склад;
покращує роботу печінки і підшлункової залози;
запобігає утворенню тромбів;
очищає організм від шлаків.
Способи приготування голозерного вівса:
Настій вівса – 1 ст. ложку зерен залити 2 склянками води і настояти добу. Отриманий настій процідити і пити протягом дня як чай.
Відвар вівса – залити 1 ст. ложку вівсяних зерен, попередньо замочених на ніч, 2 склянками води і варити 20 хвилин. Пити 2 рази в день як чай.
Пророщування вівса – зерно ретельно промити, залити холодною водою, через 10 годин змінити воду. Розсипати замочені зерна тонким шаром на чисту мокру марлю в плаский посуд, зверху також накрити вологою марлею. Поставити в темне місце на 1,5–2 доби. Два рази на день промивати зерна. Коли проростки стають розміром 1–2 мм, вони набувають найбільшої біологічної активності та користі. Промити, після видалення непророслих зерен продукт готовий до вживання.
Склад: 100% зерно вівса органічного землеробства.
Харчова цінність на 100 г: білки – 10 г, жири – 6,2 г, вуглеводи – 55,1 г.
Енергетична цінність: 316 ккал.
Умови та термін зберігання: зберігати в сухому, добре вентильованому приміщені, не зараженому шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів. Термін зберігання 12 місяців. Дата фасування вказана на упаковці.
Вага: 400 г.
Виробник: ORGANIC COUNTRY™, Україна.
Немає відгуків про цей товар.