Морська капуста (ламінарія) сублімована – природне джерело вітамінно-мінерального комплексу, необхідного для повноцінного функціонування організму.
В процесі сублімації (ліофілізації) продукти зберігають природну форму, запах і колір. Сублімаційна вакуумна сушка забезпечує абсолютне збереження всіх корисних властивостей. Тому сублімат – ідеальний продукт тривалого зберігання, який не містить консервантів, харчових добавок і барвників. Це особливо важливо для харчування дітей, алергіків і людей із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки і нирок.
стимулює обмін речовин;
нормалізує функцію ендокринної, нервової, серцево-судинної систем;
чинить тиреоїдну та гіполіпідемічну дію;
проявляє тонізуючі властивості;
сприяє очищенню організму;
підвищує захисні сили організму.
У процесі травлення водорість збільшується в об’ємі, що сприяє нормалізації перистальтики кишківника. Сублімована морська капуста містить лецитин, який нормалізує стан судин та запобігає утворенню бляшок холестерину. Вітамін РР та залізо підвищують гемоглобін. Ламінарія корисна для хворих на панкреатит. Кобальт та нікель, які є у складі, знижують ризик діабету. Йод та речовини, завдяки яким він легко засвоюється, забезпечують нормальну роботу щитовидної залози.
Енергетична цінність на 100 г: 470 ккал.
Вага: 500 г.
Спосіб приготування: залити теплою водою, щоб рідина повністю покрила капусту. Дати настоятися близько 1 години. Ламінарію додають в дієтичні салати, закуски, супи, вітамінні коктейлі. Використовують морську капусту не тільки в кулінарії, а й у медицині: в косметології з неї роблять обгортання та маски для обличчя.
Склад: ламінарія (морська капуста) сублімована.
Виробник: Китай.
Немає відгуків про цей товар.