0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Мигдальне борошно Здорово 250 г

229 грн.
Наявність: На складi
Основні характеристики: Особливості - Без глютену /
229 грн.

Мигдальне борошно ТМ Здорово виготовляється з сирого неочищеного мигдалю без використання домішок, барвників та підсилювачів смаку. Не містить клейковину та ідеально підійде веганам, сироїдам та прихильникам правильного харчування. Низький глікемічний індекс дозволяє включити мигдальне борошно до раціону діабетиків. Стане чудовою можливістю урізноманітнити дієтичне меню.

Борошно з мигдалю багате кальцієм, залізом, магнієм, фосфором, цинком, міддю, марганцем та вітамінами групи B, воно сприяє очищенню шлунка та кишечника. Нормалізує роботу серцево-судинної та нервової систем.

Борошно молочного кольору з повітряною текстурою не має яскраво вираженого запаху. Ніжний горіховий аромат з'являється в процесі приготування тіста, при з'єднанні борошна з іншими інгредієнтами випічки.

Спосіб застосування: борошно з мигдалю додають у каші, смузі з овочів та фруктів, коктейлі. Використовують для приготування мигдального молока. Корисна добавка до цукерок та десертів, сирників, печива.

Важливо! Борошно містить мигдаль, може включати сліди кешью та кокосового горіха. З обережністю вживати людям з підвищеною чутливістю до біологічно активних компонентів продукту.

Склад: борошно (жмих) з сирого неочищеного мигдалю.

Харчова цінність на 100 г: білки – 33,57 г, жири – 20,52 г, вуглеводи – 34,2 г.

Енергетична цінність на 100 г: 491,96 ккал.

Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях.

Термін зберігання: 6 місяців.

Вага: 250 г.

Виробник: Здорово™, Україна.

Основні характеристики
Особливості Без глютену
Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.



Мигдальне печиво


Інгредієнти:

  • 1 яєчний білок
  • 85 г цукрової пудри (+ 1 ст. л. для посипання)
  • 85 г мигдального борошна

Приготування:

  1. Змішайте мигдальне борошно з просіяною цукровою пудрою.
  2. В іншій мисці збийте білок до твердих піків.
  3. Порціями додавайте суху суміш у білкову піну, щоразу акуратно перемішуючи.
  4. Готове тісто викладайте ложкою на деко, посипте печиво цукровою пудрою.
  5. Випікайте при 180°C приблизно 15–20 хвилин до утворення карамельної скоринки. Якщо хочете, щоб печиво всередині було повністю сухим і хрустким, після випікання залиште його у вимкненій духовці на 1 годину.
Ви дивилися

ВІТАЛЬНИЙ БОНУС

✓ Доступ до ексклюзивів
✓ Історія замовлень
✓ Швидкі покупки