Олія авокадо MIRA Extra Virgin виготовлена з плодів авокадо, які вирощують на високогірних плантаціях Еквадору, де кліматичні умови сприяють одержанню високоякісного екологічно чистого продукту. Олію виготовляють методом пресування без термічної обробки, що дозволяє зберегти весь комплекс корисних речовин, смак і аромат. Авокадова олія призначена для зовнішнього і внутрішнього застосування, її активно використовують в косметології, народній медицині та кулінарії.
Олія авокадо чинить ранозагоювальну, бактерицидну та протигрибкову дію завдяки потужному імуностимулятору сквалену. Багатий вітамінний і антиоксидантний склад стимулює процеси загоєння опіків і ран. Авокадова олія ефективно поповнює нестачу вологи, живить шкіру жирними кислотами і корисними мікроелементами.
Олію авокадо MIRA Extra Virgin активно використовують в кулінарії, вона природним шляхом підсилює, але не змінює смак інгредієнтів страв. Також олія має високу температуру горіння (271 °C), що дозволяє використовувати її для смаження без руйнування корисних речовин та утворення канцерогенів.
Олія авокадо MIRA Omega Romance з орегано і насінням чіа – це натуральна олія першого холодного віджиму екстра класу (нерафінована). Олія збагачена екстрактом орегано і насінням чіа, які роблять смак і зовнішній вигляд страви яскравішими. Можна використовувати для смаження і приготування страв при високій температурі – масло не втрачає користі.
Не містить консервантів, глютену, холестерину, транс-жирів, ГМО.
Харчова цінність на 7 г (1ст. ложка): жири 11 %.
Енергетична цінність на 100 г: 857 ккал.
Склад: 100% масло авокадо (в 100 г масла міститься омега-9 – 56,62 г, омега-6 – 8,9 г, омега-3 – 1,4 г).
Умови зберігання: зберігати в темному прохолодному місці. При температурі нижче 7 °C олія може змінити колір і стати густішою, що не впливає на смакові і поживні якості. При кімнатній температурі колір і консистенція відновлюються.
Термін зберігання: 24 місяці.
Об’єм: 250 мл.
Виробник: MIRA™, Еквадор.
Немає відгуків про цей товар.