Показати всі категорії
Макарони кукурудзяні Corn Pasta (спіральки / фузіллі / fusilli) – це ідеальний вибір для всіх, хто дотримується принципів здорового харчування, а також спортсменів та алергіків. Кукурудзяні спіральки «Корн Паста» не містять глютену та лактози. Ви не знайдете у складі яєць, синтетичних барвників і консервантів. Для виготовлення цих макаронів використовуються тільки два інгредієнти: найякісніше кукурудзяне борошно та питна вода.
Щодо корисних складових кукурудзяного борошна, то тут є бета-каротин, мінерали (кальцій, залізо, калій, фосфор, магній), а також вітаміни Е, РР, А та групи В.
Користь кукурудзяних макаронів:
Спосіб приготування: варити в киплячій воді у співвідношенні 3/1 (вода/паста) 5–7 хвилин до готовності.
Харчова цінність на 100 г: білки – 7,2 г, жири – 1,5 г (насичені – 0,3 г), вуглеводи – 79,7 г (з яких цукрів 4,3 г).
Енергетична цінність на 100 г: 324 ккал.
Склад: борошно кукурудзяне, питна вода.
Вага: 350 г.
Виробник: Healthy Generation, Україна.
Немає відгуків про цей товар.