Лецитин з соняшника – натуральний продукт, набір фосфоліпідів рослинного походження. Фосфоліпіди найбільш задіяні у формуванні структур клітинних мембран, вони роблять їх більш рухомою, еластичною та проникною. Лецитин є дуже важливою для людського організму речовиною, що відповідає за енергетичний баланс та бере активну участь в обмінних процесах.
Дія лецитину:
покращує роботу печінки та нирок, запобігає утворенню каменів, стимулює виведення жовчі;
покращує роботу головного мозку та нервової системи;
знижує рівень холестерину та концентрацію жирних кислот у крові, допомагає очистити від холестеринових бляшок стінки судин;
активізує роботу шлунково-кишкового тракту, адже без лецитину неможливий нормальний жировий обмін;
допомагає виводити токсини, використовується при комплексному лікуванні захворювань шкіри (псоріаз, екзема та дерматити);
у хворих на цукровий діабет зменшує потребу організму в інсуліні, зміцнює мембрани клітин підшлункової залози, що відповідають за вироблення інсуліну;
сприяє поліпшенню загального стану організму при фізичних та психоемоційних навантаженнях, хронічних стресах.
Показання до застосування: погіршення пам’яті, зниження уваги у дорослих та дітей, перепади настрою, розлади сну, стомлюваність, м’язова слабкість, дратівливість, депресії, часті проноси та здуття живота.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість соняшнику.
Застосування: добова потреба у лецитині складає 5–7 грамів для дорослого та 1–4 грами для дитини. Лецитин можна додавати до будь якої їжі – каші, йогуртів, салатів, або просто розводити у невеликій кількості води. Температура води чи їжі не повинна перевищувати 40–45 °C.
Одна порція (7 г) містить: фосфатидилхолін – 2,6 г, фосфатидилетаноломін – 1,09 г, фосфатиділіносітол+фосфатидилсерін – 1,33 г, рослинні жири – 97%.
Не містить: ГМО, барвників, ароматизаторів, глютену та цукру.
Вага: 500 г.
Виробник: ТОВ НВП «Біолер», Україна.
Немає відгуків про цей товар.