Крупа саго виробляється з кукурудзяного крохмалю екстракласу. Це смачна, корисна і ситна крупа, яку високо цінують дієтологи за відсутність глютену. Медики рекомендують саго для приготувати каш дітям, ослабленим людям та у післяопераційний період – для швидкого відновлення сил. Легка в приготуванні, смачна як окрема страва, так і в якості гарнірів.
Саго містить велику кількість вітаміну В4 (холіну), який відповідає за захисні властивості клітинних мембран, впливає на засвоєння жирів. В саго мінімальна кількість білка (менш ніж 0,005 г на 100 г крупи), що ідеально для тих, хто стежить за своєю фігурою і харчуванням. Сагова крупа містить в середньому 86,5% вуглеводів і 12,5% води. Також крупа саго є джерелом харчових волокон, вітамінів Е, РР, А, магнію, кремнію, цинку, заліза та міді.
Крупа Саго має приємну зернисту структуру та прекрасно вбирає в себе аромати і смаки інших продуктів. Швидко готується (не більше 30 хвилин), використовується в якості замінника круп зі злаків, для заправки супів, приготування каш, для гарніру і других страв, для начинки пирогів (особливо рибних), пиріжків, пудингів. При варінні саго розбухає в два-три рази.
Склад: крохмаль кукурудзяний вищого ґатунку.
Харчова цінність на 100 г: белки – 0 г, жиры – 0 г, углеводы – 84 г.
Енергетична цінність на 100 г: 336 ккал.
Спосіб приготування: на 250 мл киплячої води або молока додати 2 ст. ложки крупи та варити 5–10 хвилин. Дати настоятися 10 хвилин. Додати сіль, цукор та вершкове масло за смаком.
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів при температурі 25 °C і відносній вологості не більш ніж 75%. Строк придатності 24 місяців з дати виробництва.
Вага: 500 г.
Виробник: ТОВ «Крохмалепродукти України», Україна.
Основні характеристики | ||
Особливості | Без глютену |
Немає відгуків про цей товар.