Клітковина з насіння калінджі – це рослинна натуральна харчова добавка, виготовлена з мелених зерен чорного кмину. Натуральний сорбент, очищає організм від шлаків, токсинів і канцерогенів. Є джерелом харчових волокон, дефіцит яких призводить до дисбактеріозу кишечника і порушенням в роботі шлунково-кишкового тракту.
Клітковина насіння чорного кмину містить масу живильних речовин, відомих потужною антибактеріальною, противірусною, спазмолітичною і знеболювальною дією. Клітковина насіння калінджі рекомендована як додаткове джерело токоферолів, провітминів групи А, В, Р, ензимів, флавоноїдів, дубильних речовин, мінералів (Ca, Fe, Cu Zn, P).
Користь клітковини насіння чорного кмину:
виводить токсини, вільні радикали, шлаки;
застосовується для профілактики ракових захворювань;
знижує вагу за рахунок активізації обмінних процесів;
має легку проносну дію;
має антибактеріальний і спазмолітичний ефект;
зміцнює імунітет.
Показання до застосування: діабет, холецистит, застуда, гастрит, глистяні інвазії, метеоризм, хвороби печінки, зайва вага.
Протипоказання: з обережністю приймати при виразковій хворобі шлунка, дванадцятипалої кишки, неспецифічному виразковому коліті.
Склад: клітковина насіння чорного кмину.
Харчова цінність на 100 г: білки – 33 г, жири – 2,2 г, вуглеводи – 23 г.
Енергетична цінність на 100 г: 244 ккал.
Спосіб застосування: дорослим і дітям старше 14 років приймати по 1 ст. ложці 2 рази на день, запиваючи водою. Дітям з 3 років – по 1/3 ч. ложки 2 рази на день.
Вага: 100 г.
Виробник: ТМ Еколія, Україна.
Немає відгуків про цей товар.