Какао-масло Favorich – високоякісний і корисний продукт, отриманий шляхом пресування тертого какао. Має білувато-жовтий відтінок і характерний аромат шоколаду. За консистенцією масло какао тверде й ламке, швидко тане, а при температурі 40 °C стає прозорим. Какао-масло використовують для приготування шоколаду, випічки, різноманітних десертів і цукерок, а також в косметології та в медичних цілях.
Масло какао – потужний природний антиоксидант, який входить до складу багатьох косметичних засобів. Її використовують для масажу, для зниження ваги й позбавлення післяпологових розтяжок. Какао-масло захищає шкіру від вітру та морозу взимку, нейтралізує вплив хлорованої води в басейні, а також є незамінним засобом для красивого і рівного загару, до того ж шкіра буде зволоженою та доглянутою.
Застосування какао-масла:
ефективний засіб при застуді, пом'якшує кашель;
входить до складу косметичних засобів по догляду за обличчям і тілом;
служить основою для приготування супозиторіїв (проносних і знеболюючих свічок), різних лікувальних мазей;
використовується для приготування натурального шоколаду, випічки й будь-яких гарячих страв (супів, гарнірів, овочевих, м'ясних і рибних страв, гарячих закусок і соусів).
Дія какао-масла:
має антибактеріальний, протиопіковий та ранозагоювальний ефект;
зміцнює імунітет, допомагає подолати вірусні захворювання;
підвищує настрій і захищає від стресу;
стимулює роботу головного мозку, підвищує розумову активність;
сприяє омолодженню шкіри (зволожує, живить, тонізує);
допомагає позбутися післяпологових розтяжок;
використовується в лікуванні екземи, вугрів, грибкових уражень;
зміцнює і живить волосся.
Склад: 100% масло какао.
Харчова цінність на 100 г: білки - 0 г, жири - 99,8 г, вуглеводи - 0 г.
Енергетична цінність на 100 г: 884 ккал.
Умови зберігання: в герметичній тарі, без впливу сонячних променів, в сухому місці. При правильному зберіганні масло какао не втрачає свої корисні властивості та смакові якості від 2 до 5 років.
Вага: 1 кг.
Виробник: Favorich™, Малайзія.