Показати всі категорії
Какао-масло натуральне – це природний продукт, отриманий із зерен шоколадного дерева. За температури 16–18 °C воно має тверду та крихку структуру, а після нагрівання стає прозорою оліїстою рідиною.
Корисні властивості какао-масла:
Способи застосування:
У кулінарії: масло додають у десерти, каші, салати, випічку, а також у м’ясні та рибні страви.
Приготування шоколаду:
Для догляду за шкірою та при застуді:
Вага: 300 г
Склад: 100% натуральне какао-масло
Виробник: Малайзія
Порцій: 6
Час приготування: 1 година 15 хвилин
Інгредієнти:
Сухе молоко — 80 г
Цукрова пудра — 80 г
Какао-масло — 60 г
Ванільний цукор — 1 пакетик
Спосіб приготування:
Какао-масло розтопити на водяній бані.
Додати цукрову пудру та сухе молоко, постійно перемішуючи.
Не знімаючи з водяної бані, додати ванільний цукор і добре перемішати до однорідної маси.
Готову суміш розлити по формочках.
Поставити формочки в холодильник на 1 годину до повного застигання.
Після охолодження домашній шоколад готовий до подачі.
*Промокод прийде на вказану при реєстрації пошту
ВІТАЛЬНИЙ БОНУС