Іван-чай карпатський ферментований гранульований з малиною - напій, що не лише потішить приємним смаком і малиновим ароматом, а й зміцненням важливих функцій організму, наприклад, нервової системи, травлення та імунітету.
Властивості
Основна користь іван-чаю карпатського ферментованого гранульованого з малиною користь полягає у зміцненні імунітету завдяки високому вмісту вітаміну C та антиоксидантів.
Протизапальна дія: допомагає справлятися із запаленнями та прискорює відновлення тканин.
Поліпшення травлення: сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту.
Заспокійливий ефект: знімає нервове напруження і покращує якість сну.
Зниження стресу: допомагає підтримувати емоційну рівновагу.
Користь ферментованого чаю
Варто купити іван-чай карпатський ферментований гранульований з малиною, щоб випробувати на собі всі переваги ферментованих напоїв. Користь такого способу приготування листя як ферментація:
Збереження антиоксидантів, які містяться в листі. Це підтримує захист організму від вільних радикалів.
Ферментація робить чай м'якшим і ароматнішим.
Чай має приємний темний колір.
Рецепти заварювання Іван-чаю карпатського ферментованого гранульованого з малиною:
Класичний рецепт:
1 ч. ложка іван-чаю на 250 мл окропу.
Настоюйте 10-15 хвилин, накривши кришкою. Пийте теплим або холодним.
Із додаванням меду:
Заваріть 1 ч. ложку чаю на 200 мл гарячої води.
Після настоювання додайте 1 ч. ложку меду для посилення аромату і користі.
З м'ятою:
Заваріть 1 ч. ложку чаю і кілька листочків свіжої м'яти на 250 мл окропу.
Настоюйте 10 хвилин. Такий чай освіжає і розслабляє.
Виробник: Україна
Оцінка:0з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Немає відгуків про цей товар.
Іван-чай карпатський ферементований гранульований з малиною ваговий