Іван-чай ферментований крупнолистовий ТМ «Травень» – це добірне листя кипрію, який росте в екологічно чистому районі України, в Карпатах. Напій з кипрію (іван-чаю) виходить ароматним, смачним і неймовірно корисним. Такий чай не містить кофеїну, тому його можна пити у будь-який час доби як дорослим, так і дітям.
Іван-чай, який пройшов процес природної ферментації, зберігає всі корисні властивості чайного листа. За кольором та смаком ферментований кипрій схожий на звичайний чорний чай, але значно перевершує його корисними властивостями.
Дія іван-чаю:
нормалізує рівень холестерину у крові;
очищає печінку від токсинів;
покращує діяльність шлунково-кишкового тракту та нормалізує кислотність шлунка;
зміцнює та стабілізує центральну нервову систему, знімає неврологічний головний біль, зменшує похмільний синдром;
чинить оздоровлюючу та омолоджуючу дію.
Показання для застосування: при простудних захворюваннях (грип, ГРЗ, бронхіт); для боротьби з хронічною втомою, при розумових та фізичних навантаженнях, безсонні, стресах; для підвищення імунітету та адаптаційних можливостей організму, наприклад, при різкій зміні кліматичних умов.
Спосіб приготування: щоб заварювати іван-чай правильно, з максимальною користю для здоров'я, використовуйте чисту воду (живу джерельну або з-під фільтра). Не доводьте воду до кипіння, зніміть чайник з вогню, коли вода ось-ось закипить (так зване «біле кипіння», воно відповідає 96–98 ºC).
Для заварювання двох чашок чаю беруть 500 мл води та дві чайні ложки заварки (її поміщають у глиняний або скляний посуд, заливають майже окропом і настоюють 10–15 хвилин.
Склад: кипрій (іван-чай) 100%.
Вага: 30 г.
Виробник: ТМ «Травень», Україна.
Немає відгуків про цей товар.