Сайт — відкритий для вільного візуального ознайомлення публічно доступний веб-сайт https://greenbag.ua/ , який належить ФОП Правдзіва О.О.; ЄДРПОУ 3107211129; Адреса: 61057, м. Харків, Вул. Римарська, 8.
Борошно гарбузове Десналенд - це натуральний продукт, який отримують із висушеного гарбузового насіння. Воно має яскравий смак і безліч корисних властивостей, які роблять цей продукт бажаним для багатьох господинь. Використання гарбузового борошна дає можливість не тільки урізноманітнити раціон, а й зробити його більш корисним.
Користь гарбузового борошна
Продукт насичений розчинною і нерозчинною клітковиною, яка відіграє ключову роль у підтримці здорового травлення. Клітковина покращує перистальтику кишківника, сприяє регулярному випорожненню, допомагає запобігати закрепам і підтримує баланс мікрофлори, покращуючи засвоєння поживних речовин.
Гарбуз багатий на магній і калій, два найважливіші мінерали для здоров'я серцево-судинної системи. Магній допомагає знижувати артеріальний тиск і підтримує нормальний ритм серця, тоді як калій регулює водно-електролітний баланс і сприяє поліпшенню циркуляції крові.
Джерело потужних антиоксидантів і вітамінів, таких як A, C і E. Ці речовини допомагають нейтралізувати вільні радикали, покращуючи захисні функції організму. Вітамін A важливий для відновлення клітин, а вітамін C сприяє поліпшенню захисних властивостей імунної системи, прискорюючи процес загоєння і відновлення після хвороб.
Завдяки високому вмісту клітковини і низькому калоражу, гарбузове борошно ідеально підходить для дієт і контролю ваги. Клітковина довго зберігає відчуття ситості, що допомагає уникнути зайвих перекусів і знижує апетит. Крім того, її низький глікемічний індекс сприяє плавному і стійкому рівню цукру в крові.
Вітаміни та антиоксиданти, що містяться в гарбузовому борошні Десналенд, купити яке можна на нашому сайті, сприятливо впливають на стан шкіри. Вітамін A сприяє відновленню тканин і боротьбі із запаленнями, а вітамін C стимулює вироблення колагену, який підтримує пружність і еластичність шкіри, допомагаючи сповільнити процеси старіння і прискорити загоєння ушкоджень.
Завдяки низькому глікемічному індексу продукт допомагає контролювати рівень цукру в крові, запобігаючи різким стрибкам глюкози. Це робить продукт корисним для людей, які страждають на діабет або тих, хто стежить за рівнем цукру для підтримки загального здоров'я.
Вітаміни групи B, що містяться в гарбузовому борошні, відіграють ключову роль в обміні речовин, підтримуючи перетворення їжі на енергію. Ці вітаміни активують метаболізм вуглеводів, жирів і білків, а також допомагають підтримувати нормальну роботу нервової системи і підвищують розумову активність.
Високий вміст бета-каротину в цьому товарі сприяє поліпшенню зору. Цей антиоксидант перетворюється на вітамін A, який підтримує здоров'я очей, запобігає віковим захворюванням, як-от катаракта, і допомагає поліпшити нічний зір, підтримуючи ясність і чіткість зображення.
Склад: 100% натуральне гарбузове борошно
Виробник: Десналенд, Україна
Оцінка:0з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Немає відгуків про цей товар.
Печиво з гарбузового борошна
Гарбузове борошно — справжній суперфуд: містить велику кількість білка, мікроелементів і рослинних ферментів. Воно чудово підходить для домашньої випічки. За цим рецептом у вас вийде ароматне, розсипчасте й корисне печиво.
Інгредієнти:
• Вода — 75 мл
• Масло гхі — 85 г
• Пшеничне борошно — 1 склянка
• Гарбузове борошно — 1 склянка
• Тростинний цукор — 125 г
• Екстракт ванілі — ½ ч. л.
• Кориця — ¼ ч. л.
• Сода — 0,3 ч. л.
• Морська сіль — щіпка
Приготування:
Масло гхі розтерти ложкою з тростинним цукром до однорідності.
Додати гарбузове борошно та перемішати. Потім поступово вливати теплу воду, не доводячи масу до повної однорідності — тісто має залишатися трохи пухким.
Додати пшеничне борошно, корицю, ванільний екстракт, сіль і соду. Замісити м’яке тісто руками. Якщо тісто кришиться, додати трохи теплої води (по 1 ст. л.).
На присипаному борошном столі розкачати тісто у пласт товщиною 5–7 мм. Вирізати печиво за допомогою формочок або склянки.
Викласти печиво на деко та випікати:
• 12–15 хвилин — якщо хочете м’яке й розсипчасте
• 18–20 хвилин — якщо полюбляєте хрустке
Готове печиво залишити остигати на рівній поверхні, щоб воно зберегло форму.