Показати всі категорії
Органічне зерно пшениці вирощують та збирають на екологічно чистих полях, де земля не обробляються хімічними речовинами та не підгодовуються синтетичними добривами. З органічної пшениці готують смачні та корисні страви: каші та запіканки для дорослих та дітей. Ціле зерно пшениці також можна відварювати та споживати як окрему страву. Найбільше пшеничне зерно цінується під час Різдвяних свят, коли з нього готують смачну кутю.
Хімічний склад пшеничного зародка включає вітаміни групи В, Е, D, а також каротиноїди, вкрай важливу для вагітних фолієву кислоту, олеїнову (мононасичену омега-9 жирну) та лінолеву (поліненасичену омега-6 жирну) кислоти. Лінолева кислота надзвичайно корисна для профілактики серцевих захворювань.
Склад: насіння пшениці.
Харчова цінність на 100 г: білки – 13 г, жири – 2,5 г, вуглеводи – 57,5 г.
Енергетична цінність на 100 г: 304 ккал.
Вага: 1008 г.
Виробник: ТМ Ahimsa, Україна.
Немає відгуків про цей товар.