Щодня 09:00 -18:00

Толокно ячменное, 350 г, ОрганикЭкоПродукт

Наявність: Немає в наявності
Артикул: 000006231

  • 42 грн.

  • В наявності - Залишилося тільки 0 шт.



Толокно ячмінне (кама, мала, талкан) – борошно з зерен ячменю, які обробляють за особливою технологією. За старих часів злакові зерна спочатку кілька разів просіювали, вимочували, особливим чином висушували у печі, а потім товкли вручну в ступці до отримання розсипчастого та ароматного борошна. Промисловим способом толокно почали виробляти вже у другій половині ХІХ ст. Сьогодні це робиться на машинах-автоматах за новими технологіями, завдяки чому лікувальна та харчова цінність ячмінного толокна значно підвищується.

Особливість такого борошна в тому, що для його виготовлення використовують усі частини зерна – оболонку, ядро ​​та зародок. Тому ячмінне толокно зберігає максимум корисних для організму речовин. Суміш із перемелених зерен – цінне джерело білка, вітамінів, мінералів.

Переваги ячмінного толокна:

  • при пророщуванні зерна виділяються додаткові вітаміни та мінерали;

  • після запікання ячмінь змінює властивості – стає не таким клейким, легко вбирає воду та набухає;

  • продукт не вимагає варіння – його достатньо змішати з теплим молоком або водою і дати масі набухнути масі;

  • страви з толокном дуже поживні – товчене зерно розбухає у шлунку та забезпечує відчуття ситості на 3–4 години.

Ячмінне толокно рекомендується дієтологами для ефективного схуднення без шкоди здоров'ю. Не містить клейковини та ідеально підійде для безглютенової дієти. Толокно з ячменю додають у різні салати та перші страви, роблять поживні коктейлі на основі молока, кефіру або води, використовують у домашній випічці. Також толокно ячмінне використовують у косметичних цілях у складі масок та скрабів для всіх типів шкіри.

Користь ячмінного толокна:

  • покращення роботи ШКТ, нормалізація процесу травлення;

  • профілактика запору та геморою;

  • жовчогінна дія;

  • нормалізація рівня цукру в крові;

  • покращення функцій нервової системи;

  • стабілізація гормонального фону;

  • поліпшення стану шкіри та волосся;

  • нормалізація обміну речовин, позбавлення зайвої ваги;

  • зміцнення імунітету.

Склад: толокно ячмінне.

Харчова цінність на 100 г: білки – 12,5 г, жири – 6,0 г, вуглеводи – 64,9 г.

Енергетична цінність на 100 г: 363 ккал.

Умови та термін зберігання: зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів при температурі 20 °C і відносній вологості не більш ніж 75%. Термін зберігання 12 місяців. Дата фасування вказана на упаковці.

Вага: 350 г.

Виробник: ТМ ОрганікЕкоПродукт, Україна.

Увага: HTML не підтримується!

Як купити? - Просто натисніть кнопку купити і оформите замовлення, наші менеджери відразу ж з Вами зв'яжуться.



Вже йдете?

Ви ще не бачили наші самі гарячі пропозиції?

+