Мука льняная "Десналенд", 450 г
- 44 грн.
-
- В наявності - Залишилося тільки 0 шт.
Лляне борошно є дієтичним продуктом, виготовленим за особливою технологією: спочатку насіння льону перемелюють, а потім знежирюють. Завдяки видаленню з борошна лляної олії, що швидко окислюється, збільшується термін придатності борошна.
Борошно з насіння льону – джерело цінних речовин, які щодня потрібні людському організму для забезпечення нормальної життєдіяльності. Так, одна столова ложка цього борошна забезпечує організм добовою нормою омега-3 жирних кислот. Лляне борошно багате на лігнани (фітоестрогени, що містяться в рослинах), які мають антиоксидантні властивості, захищають організм від негативного впливу навколишнього середовища і знижують ризик виникнення раку. Ну і звичайно, клітковина – її в борошні з насіння льону близько 30%, вона покращує травлення, сприяє швидкому насиченню, виводити з організму токсини.
Користь лляного борошна:
не містить штучних барвників, ароматизаторів, консервантів, ГМО та глютену (підходить людям, які страждають на целіакію);
клітковина забезпечує повноцінну роботу ШКТ, попереджає запори та виводить з організму шкідливі речовини;
рослинний білок легко засвоюється організмом, викликає відчуття ситості;
поліненасичені жирні кислоти (омега-3, омега-6) вважаються відмінними антиоксидантами, що знижують рівень «поганого» холестерину;
містить вітаміни В1, В2, В6, фолієву кислоту, мікроелементи калій, магній, цинк;
запобігає розвитку захворювань серцево-судинної системи;
позитивно впливає на жіноче здоров'я та містить фітоестрогени – рослинні речовини, що допомагають зберегти молодість;
запобігає розвитку онкозахворювань;
нормалізує вагу, допомагає у лікуванні цукрового діабету;
використовується в косметології як основний або допоміжний компонент поживних та омолоджувальних масок для обличчя.
Застосування: лляне борошно додають у випічку та хлібобулочні вироби, з нього печуть хліб, оладки та коржики, роблять густі поживні коктейлі, киселі та крем-супи. Випічка, приготована з додаванням цього борошна, набуває особливого коричневого відтінку і тонкого, своєрідного аромату. Також борошно з насіння льону застосовують для збагачення страв жирними поліненасиченими кислотами, білком та харчовими волокнами, додають до котлет, фаршів, суфле та запіканки, використовують при приготуванні різного роду соусів та густих підлив.
Склад: 100% лляне борошно.
Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки – 27 г, жири – 10,6 г, вуглеводи – 9,2 г.
Енергетична цінність: 290 ккал.
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати в сухих приміщеннях, що добре провітрюються та захищені від впливу сонячних променів при температурі не вище 20 °С. Після розкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі від 0 до 8 °С.
Вага: 450 г.
Виробник: ТМ Десналенд, Україна.
Як купити? - Просто натисніть кнопку купити і оформите замовлення, наші менеджери відразу ж з Вами зв'яжуться.