Молоко кокосовое сухое Masale органическое 150 г
- 199 грн.
-
- В наявності - Залишилося тільки 0 шт.
Органічне кокосове молоко сухе (сублімоване) ТМ Masale виготовлене з м'якоті дозрілого кокосового горіха з додаванням органічної рисової патоки, що є природним підсолоджувачем. Не містить глютен та лактозу, ідеальний варіант для алергіків. Без консервантів та барвників.
Корисний склад кокосового молока:
вітаміни групи В, вітаміни С, Е та К;
24 незамінні та замінні амінокислоти (найважливіший будівельний матеріал для організму);
жирні омега кислоти 3, 6 та 9 (у чистому вигляді їх можна зустріти лише у морській рибі);
насичені жирні кислоти (лауринова, стеаринова, пальмітинова, капринова, капронова);
мікроелементи (мідь, марганець, залізо, селен та цинк) та макроелементи (кальцій, калій, магній, натрій та фосфор).
Використання сухого кокосового молока у кулінарії
Підходить для будь-яких видів коктейлів, шейків та смузі.
Основа для какао та добавка до кави замість вершків та молока тваринного походження.
Для приготування каші на молоці.
Для приготування хліба, десертів, солодощів.
Для приготування крем-супів з гарбуза, кабачків, томатів, цвітної капусти, моркви, сочевиці та броколі.
Як добавка до страв з карі (овочів, м'яса та морепродуктів).
Кокосове молоко в лікувально-профілактичних цілях
Покращує травлення, полегшує перебіг багатьох хвороб шлунково-кишкового тракту, допомагає в лікуванні виразкової хвороби.
Підвищує рівень гемоглобіну – склянка кокосового молока забезпечує 22% добової норми заліза.
Антиоксиданти нейтралізують дію вільних радикалів.
Знижує кров'яний тиск, регулює рівень цукру в крові, знижує рівень холестерину.
Завдяки високому вмісту лауринової кислоти кокосове молоко має противірусні, протигрибкові та антибактеріальні властивості.
Сприяє зміцненню імунної системи.
Профілактика онкологічних патологій та атеросклерозу.
Позитивно впливає на роботу серця, покращує стан судин.
Покращує стан при апатії, втомі, стресах, покращує роботу мозку.
Допомагає при наборі м'язової маси.
Протипоказання: непереносимість фруктози; індивідуальна чутливість до кокосових продуктів; схильність до діареї; гіперфункція щитоподібної залози; при схильності до набору зайвої ваги напій розбавляють водою.
Склад: кокосове молоко сублімоване, рисова патока (натуральний підсолоджувач).
Спосіб вживання: жирність сухого кокосового молока 50%, порошок розчиняють у воді, виходячи зі смаків та побажань.
Харчова цінність на 100 г: білки – 6,25 г, жири – 50,1 г, вуглеводи – 40 г.
Енергетична цінність на 100 г: 636,9 ккал.
Умови та термін зберігання: 15 місяців з дати виготовлення у сухому прохолодному місці у щільно закритій упаковці.
Вага: 150 г.
Виробник: ТМ Masale, Шрі-Ланка.
Як купити? - Просто натисніть кнопку купити і оформите замовлення, наші менеджери відразу ж з Вами зв'яжуться.