Козинаки – традиційні грузинські ласощі, які готують з підсушених або підсмажених горіхів або насіння, змішаних з розтопленим медом або цукрово-патоковим сиропом. Точно не відомо, хто і коли перший приготував це блюдо, але існує версія, що вже за царя Дарія створювалися кулінарні шедеври з меду і кунжутного насіння. Згодом рецептів ставало все більше, в якості наповнювача почали використовувати горіхи, в'ялені ягоди, сухофрукти, злакові пластівці і крупи.
Козинаки від української компанії «Домашня смакота» – смачно, ситно і корисно. Виготовлені вони з добірних горіхів, насіння і натурального меду. Містять безліч вітамінів, мінералів, клітковину і корисні жири.
Козинаки фундукові приготовлені на основі відбірних ядер лісового горіха з додаванням насіння гарбуза, кунжуту і меду. Фундук корисний при низькому гемоглобіні, хронічної втоми і виснаженні. Насіння гарбуза позитивно впливають на волосся і нігті, чинять омолоджувальну дію на шкіру і зміцнюють імунітет, а кунжут покращує травлення і обмін речовин. Журавлина є джерелом вітаміну С, підвищує захисні сили організму і використовується для профілактики і лікування простудних захворювань.
Склад: фундук (не менше ніж 40%), гарбузове насіння, кунжут, журавлина, мед.
Харчова цінність на 100 г: білки – 15,4 г, жири – 47,1 г, вуглеводи – 37,5 г.
Енергетична цінність на 100 г: 516 ккал.
Умови зберігання: зберігати в сухому вентильованому приміщенні, яке не містить стороннього запаху, за температури від +5 °C до +17 °C і відносній вологості не вище 75%. Термін зберігання 4 місяці.
Вага: 100 г.
Виробник: ТМ «Домашня смакота», Україна.
Немає відгуків про цей товар.