Клітковина насіння розторопші Грін-Віза 300 г
- 85 грн.
-
- В наявності - Залишилося тільки 0 шт.
Клітковина насіння розторопші – це рослинна натуральна добавка для збалансованого харчування, яка діє як сорбент та очищає організм від шлаків та токсинів. Є джерелом харчових волокон, дефіцит яких призводить до дисбактеріозу кишечника та порушень у роботі ШКТ. Чинить м'яку проносну дію і використовується для нормалізації ваги. Відновлює мікрофлору кишечника, зміцнює імунітет, покращує стан шкіри, нігтів, волосся.
Дія клітковини насіння розторопші спрямована також на нормалізацію роботи печінки, покращення роботи мозку, якості сну та загального самопочуття. Насіння розторопші – це багате джерело силімарину, який перешкоджає потраплянню отруйних речовин у клітини печінки та розщеплює токсини, перш ніж вони почнуть руйнувати печінку. Силімарин – це природна сполука, яка захищає клітини печінки та відновлює її функції, порушені неправильним харчуванням, вживанням канцерогенних продуктів та алкоголю, прийманням ліків, перенесеними вірусними та інфекційними захворюваннями.
Дія клітковини насіння розторопші:
захищає клітини печінки від дії токсинів;
покращує роботу жовчного міхура;
запускає процес схуднення, очищає організм від шлаків;
стабілізує роботу ШКТ, покращує перистальтику кишечника;
зміцнює імунітет;
знижує рівень холестерину та цукру в крові;
покращує стан судин.
Клітковину можна додавати в будь-які страви, які не вимагають термічної обробки: готові супи, каші, салати, йогурти, смузі. Не містить клейковину та підходить для безглютенових дієт. Застосовується як біодобавка для оптимізації харчування, профілактики та комплексного лікування (але не під час загострень) при ряді захворювань.
Показання для застосування: хронічні гепатити, цироз печінки, жирова дистрофія печінки; хронічні холецистити, дискінезія, жовчнокам'яна хвороба; цукровий діабет; хронічні коліти, запори, геморой, дисбактеріоз кишечника; інтоксикація організму; профілактика спайкової хвороби.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість.
Склад: харчові волокна насіння розторопші.
Харчова цінність на 100 г: білки – 22 г, жири – 15 г, вуглеводи – 11 г.
Енергетична цінність на 100 г: 267 ккал.
Спосіб вживання: по 1–2 ст. ложки 2–3 рази на добу за 30 хвилин до приймання їжі тривалий час (якщо немає індивідуальної непереносимості) до отримання клінічного ефекту. Запивати достатньою кількістю рідини або додавати в кефір, сік, йогурт із розрахунку: на 1 ст. ложку харчових волокон – 100 мл рідини.
Вага: 300 г.
Виробник: ТМ «Грін-Віза», Україна.
Як купити? - Просто натисніть кнопку купити і оформите замовлення, наші менеджери відразу ж з Вами зв'яжуться.