0
Мої закладки 0
0товарів: 0 грн. 

Клітковина Грін-Віза насіння гарбуза, амаранту та зародків пшениці 300 г

66 грн.
  • Немає в наявності
  • Виробник:  Грін-віза
  • Артикул: 000002241
Наявність: Немає в наявності
66 грн.

Клітковина з насіння гарбуза, амаранту і зародків пшениці – це рослинна натуральна добавка для збалансованого харчування, яка діє як сорбент і очищає організм від шлаків і токсинів. Є джерелом харчових волокон, дефіцит яких призводить до дисбактеріозу кишечника і порушень в роботі шлунково-кишкового тракту. Чинить м'яку проносну дію і використовується для нормалізації ваги. Відновлює мікрофлору кишечника, зміцнює імунітет, поліпшує стан шкіри, нігтів, волосся.

Насіння гарбуза багате поживними речовинами, яких організму часто бракує. Це біофлавоноїди, білок, макро- і мікроелементи (K, C, P, Zn, K, Ca, Mg, Fe, Mn, Cu, Se, Br, Ni, Cl), водорозчинні вітаміни (E, A, F, C, P, K, групи B).

Зерна амаранту є природним антиоксидантом, містять сквален, який нормалізує рівень холестерину, активує імунітет, має протипухлинні, антимікробними та противірусними властивостями. Сквален називають «вітаміном кисню», тому що він бере активну участь в насиченні киснем клітин і тканин.

Зародки пшениці містять 12 вітамінів, 18 амінокислот і 21 мікроелемент, корисні при захворюваннях серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, анемії і цукровому діабеті.

Клітковину можна додавати в будь-які страви, які не потребують термічної обробки: готові супи, каші, салати, йогурти, смузі. 

Користь з насіння гарбуза, амаранту і зародків пшениці:

  • запускає процес схуднення, очищає організм від шлаків;

  • використовується як антигельмінтний засіб;

  • знижує рівень холестерину;

  • стабілізує роботу шлунково-кишкового тракту;

  • покращує перистальтику кишечника;

  • чинить послаблювальну дію;

  • зміцнює імунітет.

Показання до застосування: лікування і профілактика виразкової хвороби шлунка, 12-палої кишки; гастрит; дерматологічні захворювання; серцево-судинні патології.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість.

Склад: харчові волокна насіння гарбуза, амаранту, зародків пшениці.

Харчова цінність на 100 г: білки – 34 г, жири – 10,2 г, вуглеводи – 42 г.

Енергетична цінність на 100 г: 396 ккал. 

Спосіб застосування: по 1–2 ст. ложки 2–3 рази на добу за 30 хвилин до приймання їжі тривалий час (якщо немає індивідуальної непереносимості) до отримання клінічного ефекту. Запивати достатньою кількістю рідини або додавати в кефір, сік, йогурт з розрахунку на 1 ст. ложку харчових волокон – 100 мл рідини.

Вага: 300 г.

Виробник: ТМ «Грін-Віза», Україна.

Оцінка: 0 з 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Немає відгуків про цей товар.

Ви дивилися