Клітковина з насіння гарбуза, амаранту і зародків пшениці – це рослинна натуральна добавка для збалансованого харчування, яка діє як сорбент і очищає організм від шлаків і токсинів. Є джерелом харчових волокон, дефіцит яких призводить до дисбактеріозу кишечника і порушень в роботі шлунково-кишкового тракту. Чинить м'яку проносну дію і використовується для нормалізації ваги. Відновлює мікрофлору кишечника, зміцнює імунітет, поліпшує стан шкіри, нігтів, волосся.
Насіння гарбуза багате поживними речовинами, яких організму часто бракує. Це біофлавоноїди, білок, макро- і мікроелементи (K, C, P, Zn, K, Ca, Mg, Fe, Mn, Cu, Se, Br, Ni, Cl), водорозчинні вітаміни (E, A, F, C, P, K, групи B).
Зерна амаранту є природним антиоксидантом, містять сквален, який нормалізує рівень холестерину, активує імунітет, має протипухлинні, антимікробними та противірусними властивостями. Сквален називають «вітаміном кисню», тому що він бере активну участь в насиченні киснем клітин і тканин.
Зародки пшениці містять 12 вітамінів, 18 амінокислот і 21 мікроелемент, корисні при захворюваннях серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, анемії і цукровому діабеті.
Клітковину можна додавати в будь-які страви, які не потребують термічної обробки: готові супи, каші, салати, йогурти, смузі.
Користь з насіння гарбуза, амаранту і зародків пшениці:
запускає процес схуднення, очищає організм від шлаків;
використовується як антигельмінтний засіб;
знижує рівень холестерину;
стабілізує роботу шлунково-кишкового тракту;
покращує перистальтику кишечника;
чинить послаблювальну дію;
зміцнює імунітет.
Показання до застосування: лікування і профілактика виразкової хвороби шлунка, 12-палої кишки; гастрит; дерматологічні захворювання; серцево-судинні патології.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість.
Склад: харчові волокна насіння гарбуза, амаранту, зародків пшениці.
Харчова цінність на 100 г: білки – 34 г, жири – 10,2 г, вуглеводи – 42 г.
Енергетична цінність на 100 г: 396 ккал.
Спосіб застосування: по 1–2 ст. ложки 2–3 рази на добу за 30 хвилин до приймання їжі тривалий час (якщо немає індивідуальної непереносимості) до отримання клінічного ефекту. Запивати достатньою кількістю рідини або додавати в кефір, сік, йогурт з розрахунку на 1 ст. ложку харчових волокон – 100 мл рідини.
Вага: 300 г.
Виробник: ТМ «Грін-Віза», Україна.
Немає відгуків про цей товар.