Карі з рисом та куркою James Cook швидкого приготування
- 59 грн.
-
- В наявності - Залишилося тільки 0 шт.
В Індії каррі прийнято називати усі страви, які готуються і приймаються з рисом. Будь-яке блюдо може називатися карі незалежно від того, використовується в ній приправа чи ні. В європейському ж сенсі, все навпаки - карі називають страви, приготовані з додаванням відповідної приправи (суміші різних східних спецій) до соусу з яким їх готують.
Приправа каррі зазвичай складається з суміші таких спецій і прянощів як зіра, гірчиця, кардамон, червоний або зелений перець, кориця, мускатний горіх, гвоздика, куркума, пажитник. Однак, фактично у кожної індійської сім'ї є свій рецепт каррі. Колір приправи також може відрізнятися, залежно від складників, які вживаються. Наприклад, зелений каррі робиться з використанням зеленого перцю, а в жовтий, який ми використовували для приготування «Коричневий з рисом і куркою», додають куркуму.
Для приготування «Коричневий з куркою та рисом» використовуються тільки натуральні компоненти. Ніяких підсилювачів смаку, або барвників.
Блюдо виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Як купити? - Просто натисніть кнопку купити і оформите замовлення, наші менеджери відразу ж з Вами зв'яжуться.